Vi skaber

talent og innovation

Vi skaber bæredygtighed

Nyheder

05.06.23 / Generel & Vis alle GerDa – nyt, banebrydende projekt om bæredygtighed og verdensmål i uddannelsessektoren EUC Syd er stolt af at være projektleder for det innovative GerDa-projekt, der sammen med seks erhvervsskoler fra Danmark og Tyskland, samt Europa-Universität Flensburg og Fredericia Maskinmesterskole... Læs mere »
Se alle nyheder »

Begivenheder

11.05.23 Informationsaftner for kommende grundforløbselever For nye GF 1 elever og forældre Læs mere »
26.05.23 Invitation til GerDa - kick-off EUC Syd er projektleder på Interreg projektet GerDa, der omhandler ”whole-school-approach” til bæredygtighed, og som... Læs mere »
Se alle begivenheder »

Velkommen til Sønderjyllands kraftcenter

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitutioner – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

På alle vores uddannelser bliver elever, kursister og virksomheder klædt på til virkeligheden – hvad enten de gerne vil efteruddanne sig selv eller deres medarbejdere, drømmer om et liv som håndværker eller vil have en eksamen, der giver dem adgang til de videregående uddannelser. På EUC Syd får alle præcis de kompetencer, de skal bruge. 

Bæredygtighed

Vi arbejder på ikke bare ud fra en miljømæssig bæredygtig tilgang i undervisningen, men også i drift og udvikling. Læs mere om vores forskellige indsatser her.