Vi skaber resultater

Byggeri

Har du lyst til at skabe synlige resultater? Kan du lide at bruge hovedet samtidig med hænderne? Er du kort sagt en håndværker med stort H?

Her prøver du kræfter med alt muligt håndværk og mange forskellige materialer fx træ, sten og mørtel, og du arbejder med materialerne og de værktøjer, som hører til fagene.

I skal lave forskellige ting til et hus. Du skal fx prøve at projektere og tegne og derpå fremstille noget af et hus i  træ. Der vil indgå projekter, typisk inden for de uddannelser som fagretningen peger imod. Det kan være huset skal have en terrasse, som du skal lægge i sten. Måske skal du sørge for, at der er lys og varme, som så skal monteres, huset skal måske farveplanlægges, og du kan også skulle prøve at mure.

Du kommer til at arbejde med teori, men dansk og matematik bliver i høj grad integreret ved, at du laver en salgsbrochure, beregner materialeforbrug og laver skriftlige forklaringer på, hvordan opgaven er løst og arbejdet udført. Du vil også skulle lave en kort film, som kan demonstrere sikkerhed eller måske en brochure over en af uddannelserne.

Er oplagt hvis du vil være fx Elektriker, Maler, Murer, Snedker, Struktør, Teknisk designer, Tømrer, VVS

Optagelse.dk
På www.optagelse.dk skal du vælge hovedområdet:

  • Teknologi, byggeri og transport.

 

 

Info
Startdato på GF1: 05.08.24
Startdato på Bygningsmaler 20.01.25
Startdato på Murer, Flisemontør 01.01.01
Startdato på Bygningssnedker, Maskinsnedker, Møbelsnedker og Orgelbygger 20.01.25
Startdato på Teknisk Designer bygge- og anlæg, Teknisk Designer industriproduktion. 20.01.25
Startdato på Træfagenes byggeuddannelse (tømrer). 01.01.01
Startdato på VVS-installationstekniker, VVS-blikkenslager, VVS-energispecialist og ventilationstekniker 20.01.25
Navn: Byggeri
Varighed: 20 uger
Adgangskrav: Bestået folkeskolens afgangseksamen Studievalgsportefolio Uddannelsesparathedsvurdering Mindst karakteren 02 i dansk og matematik
Økonomi: SU
Geografisk placering
Aabenraa Stegholt 35-36 6200 Aabenraa