Vi skaber
resultater

Smed

Bearbejdnings- og klejnsmed

På smedeuddannelsen lærer du at arbejde med forskellige former for metal, stål og plast. Du lærer at forme, svejse, bukke, bore, fræse, dreje og skære gevind, og du skal fx kunne producere og samle forskellige dele til maskiner og anlæg, som du også kan installere.

Hent detaljeret brochure om smedeuddannelsens opbygning og indhold

Det vil du lære 

Det er ikke kun den store hammer og biceps, som skal i brug, når du som en moderne smed skal løse dine arbejdsopgaver. For du skal du kunne din matematik og være god til dansk, og du kommer også til at benytte dig af computerstyrede hjælpemidler. 

I løbet af uddannelsen lærer du at foretage beregninger af dimensioner, styrke og materialeforbrug og at tjekke kvaliteten i produktionen. Og du lærer at vælge den rette arbejdsteknik til den enkelte opgave og at arbejde selvstændigt og effektivt ud fra tekniske og økonomiske krav og efter de standarder og love, der gælder. 

Info
Startdato på GF2:

20. januar 2025

Navn: Klejnsmed, Smed bearbejdning
Varighed: Klejnsmed 4 år, Smed bearbejdning 2 år
Trin og specialer: Smed aluminium, Smed rustfast, Svejser. Her kan du tage grundforløbet på EUC Syd. Resten af uddannelsen foregår på en anden teknisk skole
Adgangskrav: 9./10. klasse eller tilsvarende + karakteren 02 i dansk og matematik. Mulighed for skoleoplæring (SOP) og ny mesterlære.
Økonomi: SU og elevløn
Garanti for læreplads

Det er attraktivt at vælge smedeuddannelse, for der er også gode jobmuligheder, når du er færdiguddannet.

Funktioner
Geografisk placering
Tønder Plantagevej 35 6270 Tønder

Nyheder

31.01.24 / Generel,Erhvervsuddannelse,EUX,Teknisk Gymnasium,IB Diplom,AMU / Efteruddannelse & Vis alle Succesfuldt Åbent hus i Tønder og Aabenraa Tak til alle jer, som kiggede forbi - det var en sand fornøjelse at have jer med! Læs mere »
Se alle nyheder »