Vi skaber talenter

Eux - studenterhue og svendebrev i ét hug

Er du en af de heldige, der har hænder og hoved skruet lige godt på? - Så er eux noget for dig. På eux får du nemlig brug for begge dele. Du bliver faglært samtidig med, at du får en gymnasial eksamen.

Eux er en banebrydende uddannelse, der er skabt til dig, der er ambitiøs, målrettet og engageret – og som er så heldig at have evnerne til at kunne arbejde med både hænderne og hovedet.

Med eux behøver du ikke længere vælge det ene frem for det andet, for uddannelsen kombinerer det bedste fra begge verdener, og det betyder, at du både kan trække direkte i arbejdstøjet og tjene penge, når du bliver student, eller tage en videregående uddannelse.

Hent EUX-folder 

 

 

E-vejledning 

 

eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job.

Du kan få vejledning dag – aften og weekend på telefon, chat og mail. 

 

Find den rette vej for dig

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitution – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

Nyheder

11.01.23 / Generel,Vis alle,Erhvervsuddannelse,EUX,Teknisk Gymnasium & IB Diplom Kom til informationsmøder om htx/ib eller besøg os til åbent hus Vi glæder os til at se dig:) Læs mere »
Se alle nyheder »

Kommende begivenheder

30.01.23 Invitation til Matchmaking event For Lager- og terminaluddannelsen Læs mere »
08.02.23 Robotsvejseseminar for virksomheder På seminaret er der mulighed for at blive inspireret af forskellige robotsvejseløsninger, møde udstillerne og afprøve... Læs mere »
Se alle begivenheder »