Vi skaber
resultater

Bager og konditor

Bager, konditor, brødbager og kagekonditor

Kan du lide at stå tidligt op, blande ingredienser, pynte kager og have fingrene dybt nede i bolledejen? Så skal du overveje et arbejde som bager eller konditor. Du bager ikke bare brød og kager og lærer at vurdere og sammensætte råvarer, du skal også kunne tænke strategisk, planlægge produktionen på din arbejdsplads og få regnskaberne til at gå op.

En vigtig del af arbejdet går ud på at fremstille produkter, der skaber tillid og tiltrækker kunderne, og de skal være ens fra gang til gang, så du må gerne være lidt perfektionist. Og så skal du kunne beregne, så der er sammenhæng mellem indkøb og salg.

Som bager og konditor kan du arbejde i bagerier, konditorier og bagerafdelinger i større supermarkeder eller du kan blive ansat på brød- og kagefabrikker. Men du kan selvfølgelig også vælge at starte egen virksomhed.

Info
Startdato på GF2:

20. januar 2025

Navn: Bager og konditor
Varighed: Bager 4 ½ år, konditor 4 ½ år, bagværker 3 år
Trin og specialer: Grundforløb 1: Varer ½ skoleår og er for dig, der kommer direkte efter at have afsluttet folkeskolen eller tilsvarende. Her vælger du en fagretning Grundforløb 2: Varer ½ skoleår og tages i Tønder Hovedforløb: Skal du tage på en anden teknisk skole
Adgangskrav: 9./10. klasse eller tilsvarende + karakteren 02 i dansk og matematik
Økonomi: SU og elevløn
Funktioner
Geografisk placering
Tønder Plantagevej 35 6270 Tønder
21.06.24 / Generel,Erhvervsuddannelse,EUX & Vis alle Kom og besøg os og hør om 𝗗𝗜𝗡𝗘 𝗠𝗨𝗟𝗜𝗚𝗛𝗘𝗗𝗘𝗥 𝗙𝗢𝗥 𝗔𝗧 𝗨𝗗𝗗𝗔𝗡𝗡𝗘 𝗗𝗜𝗚 til Bygningsmaler, Murer, Tømrer, Gastronom eller Ernæringsassistent. Læs mere »
Se alle nyheder »