Vi skaber talenter

Velkommen til EUC Syd Aabenraa Lundsbjerg

Lundsbjerg er EUC Syds mindste fysiske adresse, men hvad adressen ikke har i størrelse, har den i erfaring og nærhed. På Lundsbjerg er vi tætte og kommer hinanden ved. Vi vil det bedste for alle vores elever og kursister. De medarbejdere du møder på Lundsbjerg er dedikerede og loyale over for det arbejde de udfører og over for dig som kunde.

Som adresse sørger vi for, at du trygt kan henvende dig om de faglige udfordringer du har. ”Chefens” dør står altid åben. Gennem dialog og fagligt engagement, guider vi dig sikkert gennem de uddannelser vi har i vores udbud. Vi ser dig som menneske og respekterer din baggrund og vi gør vores bedst for at du kan lykkes.

Hos os, vil du møde professionelle og meget engagerede medarbejdere, der ved og med deres faglige stolthed, bibringer dig kundskaber og færdigheder, således du kan forlade skolen, med bevis på de resultater du opnår.

Skolens adresse på Lundsbjerg tilbyder forskellige erhvervsuddannelser (EUD) og arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) inden for transport, lager og logistik. Herudover forsøger vi at have fokus på vores miljø ved at tilbyde energitekniske uddannelser, der gør dig i stand til, efter endt uddannelse, at give samfundet mulighed for at sikre vores fælles fremtid med de ressourcer vi har til rådighed.

Vi glæder os til at se dig på ”bjerget”.

Studieby Aabenraa

EUC Syd er en del af samarbejdet ”Aktiv Campus Aabenraa”, hvor uddannelserne i Aabenraa, folkeskolen, Kommunen, Business, Bibliotekerne og Arena Aabenraa samarbejder omkring at styrke studiemiljøet.

Læs mere

Find den rette vej her

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitution – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

Nyheder

15.10.21 / Erhvervsuddannelse,Generel & Vis alle Bygningssnedker fra EUC Syd leverede flot arbejde ved regionsmesterskab Opgaven var klar, da fem elever deltog ved Regionsmesterskabet for snedkere hos EUC Syd i Aabenraa! Læs mere »
Se alle nyheder »

Kommende begivenheder

05.10.21 Åbent hus 2021/2022 Kom og besøg os i Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa Læs mere »
05.10.21 Infomøder HTX og IB 2022 Sønderborg: tirsdag 25. januar - Aabenraa: tirsdag 25. januar - Haderslev: torsdag 27. januar - Tønder: lørdag 29. januar. Hør... Læs mere »
Se alle begivenheder »