Vi skaber
resultater

Anlægsstruktør og bygningsstruktør

Anlægsstruktør, bygningsstruktør og brolægger

Som anlægsstruktør og bygningsstruktør indgår du i teams på byggepladser og arbejder med de store, tunge maskiner omkring forskalling, armering, betonstøbning, jordarbejde, kloakering og vandføring. Anlægsstruktøren og bygningsstruktøren laver groft sagt alt det, man ikke kan se - alt det store, tunge og blivende og alt det arbejde, der ligger under jordoverfladen, som skal klares i forbindelse med byggerier.

Anlægsstruktur

Det vil du lære 

Som struktør har du derfor et varieret arbejde med skiftende arbejdssteder og spændende, afvekslende opgaver. Du arbejder med mange forskellige materialer som beton, træ, stål, glas, jern og plast, og du skal også kunne arbejde i højden og på stilladser, for du er med til at bygge dem op og tage ned igen.

Undervejs i din uddannelse har du mulighed for at vælge mellem specialerne brolægger, bygningsstruktør og anlægsstruktør. Du skal have en god fysik, og du skal kunne lide at tage fat, og det foregår udendørs hele året rundt og under skiftende vejrforhold.

På uddannelsen indgår også praktisk brug af it på byggepladsen og i teoriundervisning på skolen, og med dit svendebrev i hånden kan du gå direkte i job og skabe dig en karriere i en privat eller offentlig entreprenørvirksomhed. Men du vil selvfølgelig også have gode, faglige forudsætninger til at starte din egen virksomhed.

Uddannelsen veksler mellem skole og oplæring. Du kan starte på skole eller i oplæring i virksomheden. For at starte i oplæring skal du have en læreplads.

Info
Startdato på GF2:

5. august 2024

20. januar 2025

Navn: Anlægsstruktør, Bygningsstruktør og Brolægger
Varighed: 4 år 6 mdr.
Trin og specialer: Anlægsstruktør (udbyder EUC Syd), Bygningsstruktør (udbyder EUC Syd) og Brolægger (udbyder EUC Syd til og med 2. hovedforløb). Mulighed for ny mesterlære.
Adgangskrav: 9./10. klasse eller tilsvarende + karakteren 02. Mulighed for skoleoplæring (SOP), mulighed for ny mesterlære
Økonomi: SU og elevløn.
Funktioner
Geografisk placering
Haderslev Christen Kolds Vej 20 6100 Haderslev

Nyheder

08.05.24 / Vis alle,AMU / Efteruddannelse,Teknisk Gymnasium,EUX,Erhvervsuddannelse & Generel Vi ønsker alle en strålende Kristi himmelfart fyldt med solskin! Husk, skolen holder lukket den 9. og 10. maj. Læs mere »
Se alle nyheder »