Vi skaber resultater

Mekanik & logistik

Vil du have papir på, at du har diesel i blodet? Elsker du at køre bus, lastbil eller truck, eller er det fx dig, der skal styre lageret - det kan også være, at er du i dit es, når du arbejder med motorer i værkstedet!

Fagretningen Mekanik og logistik kan du vælge i Aabenraa på adressen i Lundsbjerg. Du bliver introduceret til fag, der har med transport, lager, lastvogne og biler at gøre.

Du skal fx arbejde med fejlfinding på biler, reparation af biler og andre køretøjer, ruteplanlægning, udlevering fra lager og styring af lager, ligesom sikkerhed og kundebetjening bliver en del, af det du kommer til at have med at gøre.

En stor del af tiden vil du arbejde praktisk værkstederne med de værktøjer og materialer, der hører til fagene.

Og du skal måske også lave en film, der fx kan demonstrere, hvordan man arbejder på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde med det forskellige udstyr og en brochure - det kan være om det materiel, vi bruger i transportfagene.

Er oplagt hvis du vil være fx Personvognsmekaniker, Chauffør (vejgodstransport eller personbefordring), Lager- og terminaluddannnelserne.

Optagelse.dk
 www.optagelse.dk skal du vælge hovedområdet:

  • Teknologi, byggeri og transport.

 

Info
Startdato på GF1: 05.08.24
Startdato på Personvognsmekaniker 01.01.01
Startdato på Godschauffør - også kaldet Vejgodstransportuddannelsen 01.01.01
Startdato på Lager og terminal 01.01.01
Navn: Mekanik & logistik
Varighed: 20 uger
Adgangskrav: Bestået folkeskolens afgangseksamen Studievalgsportefolio Uddannelsesparathedsvurdering Mindst karakteren 02 i dansk og matematik
Økonomi: SU
Geografisk placering
Aabenraa Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa