Vi skaber talenter

EUX-uddannelser

EUX sparer dig helt op til 2 år

En EUX tager mellem 4 og 5 ½ år afhængig af den håndværksmæssige retning, du vælger.

Når du vælger EUX, siger du ja til en mere omfattende uddannelse og fag på højere niveau. Din uddannelse vil derfor også tage længere tid, end hvis du blot valgte enten en håndværkeruddannelse eller en gymnasial eksamen.

Til gengæld får du helt unikke fremtidsmuligheder: Du kan gå direkte ud på arbejdsmarkedet inden for det håndværksfag, du har svendebrev i. Men da du jo ikke kun har dit svendebrev men også en gymnasial uddannelse, er du med helt i front.

Din kommende arbejdsgiver ved nemlig, at du som EUX’er er ambitiøs og både teoretisk og fagligt dygtig på mange flere områder end 'bare' dit håndværksfag. 

Fælles for alle retninger er, at det første år er et grundforløb, og derefter veksler din uddannelse mellem virksomhedspraktik og skolegang.

De faglige fag på uddannelsen foregår i den by, uddannelsen står udbudt i, mens de gymnasiale på hovedforløbet foregår i Sønderborg.

På EUC Syd tilbyder vi mange forskellige EUX-retninger

På EUC Syd kan du tage en EUX i følgende uddannelser. Læs mere om de håndværksmæssige uddannelserne her:

Automatiktekniker

Elektriker   

Murer         

Snedker 

Tømrer   

De faglige fag på uddannelsen foregår i den by, uddannelsen bliver udbudt i, mens de gymnasiale fag på hovedforløbet foregår i Sønderborg.

Nyheder

31.01.24 / Generel,Erhvervsuddannelse,EUX,Teknisk Gymnasium,IB Diplom,AMU / Efteruddannelse & Vis alle Succesfuldt Åbent hus i Tønder og Aabenraa Tak til alle jer, som kiggede forbi - det var en sand fornøjelse at have jer med! Læs mere »
Se alle nyheder »