Vi skaber arbejdsglæde

Praktiske oplysninger

Undervisning: Tid og sted

Undervisningen ligger som regel i tidsrummet kl. 8.00-15.25. Der kan, afhængigt af kurset, være mindre variationer. Undervisningen vil som regel foregå på en af EUC Syds adresser, nøjagtig tid, adresse og lokale fremgår af de informationer, vi fremsender før kursusstart.

Kursusbevis

Når du gennemfører din uddannelse med tilfredsstillende resultat og har nået de fastlagte mål, modtager du et kursusbevis. På uddannelser med myndighedskrav får du certifikat.

Åbne værksteder 

I et åbent værksted kan deltagerne være på forskellige uddannelser og forskellige niveauer, men I opholder jer i samme lokaler og har de samme lærere. Lærerne tilrettelægger undervisningen individuelt, og som kursist kan man derfor optages løbende på en ledig plads. For virksomheder og kursister er fordelene ved de åbne værksteder bl.a., at: 

  • De er fleksible og kan dække virksomhedernes uddannelsesbehov præcis på de tidspunkter, hvor I har brug for efteruddannelse og tid til at komme på kursus.
  • Der er stor garanti for, at ens kursus er oprettet og bliver gennemført.
  • Uddannelserne i de åbne værksteder er principielt til rådighed for deltagerne i alle de uger, hvor der kører åbent værksted.
  • Der er mulighed for at tilmelde sig helt tæt op til kursusstart – som regel er tilmelding senest torsdag kl. 12 med opstart mandag morgen. 

Vi har åbne værksteder på området inden for svejsning.

EUC Syd er kontantløs

Vi modtager og udbetaler ikke kontanter. Kantinerne kan modtage følgende betalingsformer:

  • Diverse betalingskort
  • E-betalingskort/dankort via mobil
  • Kontaktløse betalinger

Mange steder kan der endvidere betales via Mobilepay.

Vi udsender post digitalt

Vær opmærksom på, at EUC Syd udsender alle breve digitalt.

For dig betyder det, at du skal huske, at tjekke din digitale postkasse. Det er dit eget ansvar løbende at holde dig orienteret om, hvad der ligger i din digitale postkasse - der kan være vigtig post, der måske kræver, at du reagerer eller fx tidsfrister, som skal overholdes.

Digital Post har samme retsvirkning som brevpost, og et brev sendt via Digital Post betragtes som modtaget, når det er leveret til indbakken. Du kan derfor risikere at gå glip af vigtige meddelelser, hvis du ikke jævnligt tjekker sin digitale post.

Du kan få sætte din digitale post til at give dig besked, når der er ny digital post. Under ‘Indstillinger’ kan du oplyse din e-mail og mobilnr. og så modtager du en e-mail/SMS, når der er post til dig.

De sikre hjemmesider, hvor du kan se din digitale post fra det offentlige, er borger.dk eller e-Boks.dk. Digital post sendes krypteret, og det betyder, at sikkerheden er meget høj – også højere end ved almindelig papirpost eller e-mails.

Persondatapolitik

Som kursistpå EUC Syd behandler vi personoplysninger på dig. Se vores Persondatapolitik under P i Kvalitetsmappen

FORBEHOLD

Vi tager forbehold for eventuelle ændringer i lovgivning vedrørende arbejdsmarkedsuddannelserne, ændrede retningslinjer for administrationen af dertil hørende love og bekendtgørelser samt eventuelle prisændringer.