Vi skaber
muligheder

VVS-Energi

VVS-blikkenslager, VVS-energispecialist og VVS-ventilationstekniker

Er uheldet ude og vandrøret sprængt – så bliver der ringet efter VVS-manden. Er det dig?

Som VVS'er er dit arbejde alsidigt, og en af de spændende ting ved VVS-uddannelsen er, at du skal kunne bruge både dine hænder og dit hoved – her på skolen og ude på dit praktiksted. 

Det vil du lære 

Det er en fordel, hvis du er lidt af en udadvendt type, for succes bygger på tilfredse kunder og meget af dit arbejde foregår ude ved kunden, så du skal kunne rådgive og omgås andre mennesker, og det lærer du også om undervejs i uddannelsen.

Som VVS-blikkenslager inddækker du byens tage. Du klipper og former tagplader hjemme på værkstedet og kravler selv op for at beklæde taget med pladerne. Det er også dig, der monterer tagrender og nedløbsrør.

På uddannelsen til VVS-energispecialist lærer du om vand- og gasinstallationer, du arbejder med rørinstallationer, reparation og vedligehold af centralvarmeanlæg, fyringsanlæg og fjernevarmeforbindelser. Når du er udlært kan udføre forskellige former for lodning og svejsning, og du kan også tegne og beregne på forskellige typer af rørinstallationer.

Info
Startdato på GF2: 13.08.18
Startdato på EUX 13.08.18
Startdato på Innovation, strøm & energirigtigt byggeri 13.08.18
Navn: VVS-blikkenslager, VVS-energispecialist og ventilationstekniker
Varighed: Fra 4 år og 3 mdr. til 4 år 9 mdr.
Trin og specialer: Vvs-installationstekniker, Vvs-blikkenslager (udbyder EUC Syd), Vvs-energispecialist og ventilationstekniker (udbyder EUC Syd)
Adgangskrav: 9./10. klasse eller tilsvarende + kakakteren 02 i dansk og matematik. Mulighed for skolepraktik, Ikke mulighed for ny mesterlære og mulighed for eux
Økonomi: SU og elevløn.
Funktioner
Geografisk placering
Aabenraa Lundsbjerg Industrivej 50 6200 Aabenraa

Nyheder

01.02.18 / EUD - GF1,EUD - GF2,EUX,EUV & Erhvervsuddannelse Kok Amok i Aabenraa Ernæringsassitenterne og Kræftens Bekæmpelse laver arrangement sammen Læs mere »
Se alle nyheder »