Vi skaber
resultater

Murer

Murer og flisemontør - udbydes også som EUX

Gider du ikke sidde plantet bag et skrivebord, og synes du det er spændende at være med til at skabe noget helt fra bunden, som også står der om 10, 20 og 30 år?

Det vil du lære 

Som murer opbygger, vedligeholder og moderniserer du huse og bygninger af betonelementer og sten. Du lærer om mange forskellige slags materialer, sten og fliser, og hvordan de holdes sammen med mørtel og fuge.

Du lærer at støbe sokler og gulve, du arbejder med tagsten og pudser facader og du kan skære, forme, knække og opsætte fliser på vægge og som gulvbelægning fuldstændig præcist i mønstre og i vatter.

En vigtig del af arbejdet går ud på at kunne læse arbejdstegninger og bygge huset nøjagtigt derefter. Arbejdet forgår både indendørs og udendørs, så du skal kunne finde dig til rette på byggepladser, tagrygge og stilladser året rundt.

Som murer kan du arbejde som ansat hos en murermester eller du kan starte din egen virksomhed.

3 fordomme om murere

 

 

 

Info
Startdato på GF2:

17. januar 2022

 - også som EUX

8. august 2022

Navn: Murer, Flisemontør
Varighed: 3 år og 11 mdr.- 4 år og 5 mdr.
Trin og specialer: Murer
Adgangskrav: 9./10. klasse eller tilsvarende + karakteren 02 i dansk og matematik. Mulighed for skolepraktik, for ny mesterlære og for eux.
Økonomi: SU og elevløn
Funktioner
Geografisk placering
Aabenraa Stegholt 35-36 6200 Aabenraa

Nyheder

17.09.21 / Generel,Erhvervsuddannelse,EUX,Teknisk Gymnasium,IB Diplom & Vis alle World Cleanup Day Vi tyvstartede Læs mere »
Se alle nyheder »