Vi skaber

talenter

For virksomheder

EUC Syd – din professionelle samarbejdspartner

Som en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitution er EUC Syd en naturlig og integreret del af områdets dynamiske erhvervsliv. I tæt samarbejde og dialog med vores virksomheder uddanner vi morgendagens efterspurgte arbejdskraft og sikrer, at medarbejderne kan holde fingeren på pulsen og følge med udviklingen.

EUC Syd er erhvervslivets professionelle samarbejdspartner. Vi lytter nøje til virksomhedens udfordringer, så vi sammen kan skræddersy de rette løsninger, der passer præcis til virksomhedens særlige og individuelle behov.

Vores særlige uddannelsesrådgivere er blandt landets bedste. De sidder klar til at hjælpe den enkelte virksomhed med alt fra godkendelse som lærested og lærlingeordninger over uddannelsesplanlægning og afdækning af medarbejdernes kompetenceniveau og –behov til udvikling af skræddersyede uddannelsestilbud inden for f.eks. lean, kommunikation, service og meget, meget mere.

Lærlinge kan ansættes i forskellige perioder, og der er mulighed for fleksible ordninger.

 

EUC Syd Skoleoplæringscenter

EUC Syd hjælper gerne iværksættere videre med at få gode ideer til at blive til virkelige projekter. Så længe der er læring i det for vores elever

Har du eller jeres virksomhed et projekt, giver vi meget gerne vores skoleoplæringselever relevant og udfordrede arbejde, som stiller dem over for noget ubekendt, hvor der skal laves ændringer undervejs, og hvor de kan komme med deres egne forslag til ideer og forbedringer.

EUC Syd Skoleoplæringscenter har etableret et samarbejde med blandt andet Syddansk Universitet, Ifabrikken og Erhvervsakademi Sydvest.

Samarbejdet om løsning af komplekse opgaver, hvor dokumentation, kvalitet og leveringstid bliver overholdt, vil medføre et kompetenceløft til både lærlinge og studerende. 

Har du et projekt i tankerne

- og er du interesseret i et samarbejde, så send en mail til afdelingschef Thomas Bjerner Hansen, så vurderer vi om ideerne har læringsrelevans og formidler videre.