Vi skaber talenter

Velkommen til EUC Syd Sønderborg

EUC Syds afdeling i Sønderborg er placeret på Hilmar Finsens Gade på to adressenumre, nemlig Hilmar Finsens Gade 14- 16 og Hilmar Finsens Gade 18 – men tag ikke fejl af det, vi udgør tilsammen én stor sammenhængende skole med mange forskellige uddannelser og aktiviteter.

EUC Syd i Sønderborg har til huse i det gamle Kamgarnsspinderi, mange husker den høje skorsten med det lysende garnnøgle på toppen, som i manges optik var et vartegn for Sønderborg, som man kunne spotte allerede længe før man nåede til byen. I dag har vi ingen lysende garnnøgle på toppen af en skorsten, men vi har mange andre ting, der er med til at sætte lys på alle de spændende uddannelsestilbud adressen rummer i dag.

Adressen i Sønderborg har til huse i lokaler, der er ny-renoverede, og som derfor tilbyder et åbent, lyst og indbydende uddannelsesmiljø. Når man kommer ind på adressen møder man elever, lærlinge, studerende samt kursister, sproget er mangfoldigt og det spænder fra fagligt nørderi om bits og bytes, matematiske formler og faglige diskussioner til hyggesnak i kantinen, venskabelige drilleri i elevcafeen, faglig fordybelse i værkstederne til sunde tiltag som en kollegial tur på ”Den Grønne Rute” og høvdingebold turnering. Vi er kendetegnet ved at være tæt på hinanden på alle niveauer, på trods af at vi færdes i et stort og moderne hus.

Til EUC Syd i Sønderborg er der på adressen Søndre Landevej 28 ligeledes tilknyttet et skolehjem med 144 værelser, hvor elever kan bo, mens de går på skolen samt en Kursistafdeling med 28 værelser til kursister.

 

Find den rette vej her

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitution – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

Nyheder

15.10.21 / Erhvervsuddannelse,Generel & Vis alle Bygningssnedker fra EUC Syd leverede flot arbejde ved regionsmesterskab Opgaven var klar, da fem elever deltog ved Regionsmesterskabet for snedkere hos EUC Syd i Aabenraa! Læs mere »
Se alle nyheder »

Kommende begivenheder

05.10.21 Åbent hus 2021/2022 Kom og besøg os i Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa Læs mere »
05.10.21 Infomøder HTX og IB 2022 Sønderborg: tirsdag 25. januar - Aabenraa: tirsdag 25. januar - Haderslev: torsdag 27. januar - Tønder: lørdag 29. januar. Hør... Læs mere »
Se alle begivenheder »