Vi skaber
resultater

Elektronik og svagstrøm

Elektronikfagtekniker, radio-tv-fagtekniker, medicotekniker samt elektronik udviklingstekniker

Som elektronikfagtekniker kommer du til at arbejde med at installere, fejlfinde og reparere på elektronisk udstyr. Det kan fx være i en produktionsvirksomhed, hvor du er med til at fremstille, teste og montere virksomhedens elektroniske produkter som generatorer, kabler, styringer og transformatorer.

Din fremtidige arbejdsplads kan også være en tv- og radiostation. Eller måske er den medicinske verden noget for dig, hvis du vil vedligeholde livsreddende apparatur som skannere, hjerte-/hjerne-overvågningsapparatur og narkosestyring. 

Det vil du lære 

Du får på uddannelsen grundlæggende viden om elektronik, og du arbejder både med traditionelle strømbaserede (analoge) systemer og digitale systemer.

Undervejs lærer du om informationsteknologi, fejlfinding og reparationsmetoder, og du vil skulle fremstille mindre kredsløb. Du får fag som digital- og mikroprocessorteknik, kvalitetslodning, salg og service og Iværksætteri og innovation F. 

 

Info
Startdato på GF2:

20. januar 2020
- I Sønderborg, også som EUX

 

1. april 2019

- I Sønderborg som EUD Student

 

Navn: Elektronik og svagstrøm
Varighed: Elektronik- og svagstrømsuddannelsen, varighed: 4 år 6. mdr. - 5 år 6 mdr.
Trin og specialer: Elektronikfagtekniker (trin 1) (udbyder EUC Syd), radio-tv-fagtekniker, medicotekniker, elektronik udviklingstekniker
Adgangskrav: 9./10. klasse eller tilsvarende + karakteren 02 i dansk og matematik. Mulighed for skolepraktik, ny mesterlære og eux
Økonomi: SU og elevløn
Fakta boks

Kursus i studieteknik For dig, der starter direkte på GF2

Funktioner
Geografisk placering
Sønderborg Hilmar Finsens Gade 14-18 6400 Sønderborg

Nyheder

19.08.19 / Generel,AMU / Efteruddannelse,EUX,Erhvervsuddannelse & Vis alle EUC Syd-elever vindere ved Innovation Camp 2019 Campen hos TEC er med til at koble undervisningsmiljøer og virksomheder tættere på hinande Læs mere »
Se alle nyheder »