Vi skaber
resultater

Elektronik og svagstrøm

Elektronikfagtekniker, radio-tv-fagtekniker, medicotekniker samt elektronik udviklingstekniker

Som elektronikfagtekniker kommer du til at arbejde med at installere, fejlfinde og reparere på elektronisk udstyr. Det kan fx være i en produktionsvirksomhed, hvor du er med til at fremstille, teste og montere virksomhedens elektroniske produkter som generatorer, kabler, styringer og transformatorer.

Din fremtidige arbejdsplads kan også være en tv- og radiostation. Eller måske er den medicinske verden noget for dig, hvis du vil vedligeholde livsreddende apparatur som skannere, hjerte-/hjerne-overvågningsapparatur og narkosestyring. 

Det vil du lære   

Du får på uddannelsen grundlæggende viden om elektronik, og du arbejder både med traditionelle strømbaserede (analoge) systemer og digitale systemer.

Undervejs lærer du om informationsteknologi, fejlfinding og reparationsmetoder, og du vil skulle fremstille mindre kredsløb. Du får fag som digital- og mikroprocessorteknik, kvalitetslodning, salg og service og Iværksætteri og innovation F. 

 

Info
Startdato på GF2:

20. januar 2025

- også som EUX på GF2

Navn: Elektronik og svagstrøm
Varighed: Elektronik- og svagstrømsuddannelsen, varighed: 4 år 6. mdr. - 5 år 6 mdr.
Trin og specialer: Elektronikfagtekniker (trin 1) (udbyder EUC Syd), radio-tv-fagtekniker, medicotekniker, elektronik udviklingstekniker
Adgangskrav: 9./10. klasse eller tilsvarende + karakteren 02 i dansk og matematik. Mulighed for skoleoplæring (SOP), ny mesterlære og EUX på GF2.
Økonomi: SU og elevløn
Funktioner
Geografisk placering
Sønderborg Hilmar Finsens Gade 14-18 6400 Sønderborg

Nyheder

08.05.24 / Vis alle,AMU / Efteruddannelse,Teknisk Gymnasium,EUX,Erhvervsuddannelse & Generel Vi ønsker alle en strålende Kristi himmelfart fyldt med solskin! Husk, skolen holder lukket den 9. og 10. maj. Læs mere »
Se alle nyheder »