Vi skaber talenter

Vil du efteruddanne dine medarbejdere?

Hos EUC Syd ved vi, hvor vigtigt det er, at medarbejderne i din virksomhed kan følge med den hastige udvikling! Derfor tilbyder vi mange AMU- og efteruddannelseskurser, ligesom vi gerne skræddersyr nye kurser, der passer præcis til din virksomhed og netop jeres behov.

I tæt dialog med dig tilrettelægger vi professionelle efteruddannelsesforløb og tager hånd om både faglærte og ufaglærte medarbejdere med henblik på at dygtiggøre og styrke den enkelte og afdelingen til gavn for hele virksomheden.

Hos EUC Syd har vi nogle af landets dygtigste uddannelseskonsulenter tilknyttet efteruddannelsesområdet. Vores konsulenter kan bl.a. hjælpe med uddannelsesplanlægning og afdækning af medarbejdernes kompetenceniveau og -behov. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvad vi hos EUC Syd kan gøre for din virksomhed og dens medarbejdere. 

 

 

 

 

 

Uddannelsessamarbejdet ”eCampus” sætter turbo på opkvalificering

Mange offentlige og private virksomheder har løbende behov for at medarbejdere opkvalificeres. Det bidrager ”Sporskifteordningen” til, ved at virksomheder indenfor udvalgte brancher kan få op til 120.000 kr. pr. medarbejder til faglig opkvalificering.

eCampus samarbejdet, som består af IBC, EUC Syd, EA Sydvest, VUC Syd, UC SYD og URS, styrker nu samarbejdet om at få ordningen ud at virke, så virksomheder hurtigere og nemmere får den rette vejledning samt efteruddannelsesmuligheder til deres medarbejdere. 

Vil du vide mere:

Læs mere her: https://star.dk/puljer/puljer-med-loebende-frist/pulje-til-sporskifte-2020/ 

Sporskifteordning.pdf

Kontaktperson EUC Syd, Thomas Bjerner Hansen, mail: tbh@eucsyd.dk eller tlf: 5131 5544. 

UdviklingsRåd Sønderjylland, Tina Hansen Petersen, mail: thp@soenderjylland.dk eller tlf: 4034 3666.