Vi skaber

talenter 

Brug billeder og video

EUC Syd vil gerne præsentere de mange forskellige sider af vores uddannelser for alle nuværende og kommende kursister, elever, forældre og andre interesserede. Til det formål anvender vi billeder og video, som vi tager i hverdagen på skolen samt til diverse arrangementer. Materialet offentliggør vi efterfølgende på vores sociale medier og hjemmeside. Vores retsgrundlag for behandling af personoplysninger ved offentliggørelse af billeder er vores myndighedsudøvelse i overensstemmelse med GDPR, artikel 6, stk. 1, litra e.

Vi tager aldrig billeder, som udstiller dig, og du kan til enhver tid sige til os, at du ikke ønsker, at vi bruger billeder af dig. Har vi offentliggjort et billede af dig, som du gerne vil have fjernet, kan du henvende dig til kommunikation-es@eucsyd.dk, så vil vi sørge for at fjerne billedet med det samme.

Vi henviser desuden til vores Persondatapolitik for kursister, hvor du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger.

I nogle tilfælde skal vi indhente samtykke og/eller indgå en kontrakt til offentliggørelse af billeder og videoer, hvor eleven bliver brugt som model på foto eller video til skoles materialer, hjemmeside m.m. Såfremt samtykkeerklæringen og/eller en kontrakt er nødvendig, vil EUC Syd udlevere dem særskilt til underskrift.