Vi skaber talenter

Velkommen til EUC Syd i Aabenraa

Stegholt

Erhvervsuddannelsescenter Syd i Aabenraa er placeret tæt på byens centrum og nær ved strand og lystbådehavn.

Undervisningen er fordelt på adresserne Stegholt 35 og 36. Til dagligt forefindes der i omegnen af 800 elever, fordelt på både erhvervsuddannelser og det tekniske gymnasium.

Grundstenen til skolen, som oprindeligt hed Aabenraa Tekniske Skole, blev nedlagt den 4. maj 1973, og er udbygget og moderniseret løbende i årene derefter. Du vil forefinde flotte værksteder og laboratorier, hvor du kan udfolde dine evner både teoretisk og praktisk.

Der er et aktivt elevråd, som afvikler sociale aktiviteter, såsom fredagscafeer, LAN party´s, konkurrencer m.m.

Vores kantine har været igennem nøglehulscertificering og sundhedscertificering, har fokus på grønt, økologi, mindre forbrug af bl.a. salt og har et bredt udbud både til frokost, middag og eftermiddag. Kantinen drives af skolepraktikelever, i samarbejde med deres instruktører.

Til adressen er der tilknyttet et stort auditorium, som kan rumme op til 250 personer, til afvikling af kurser, foredrag m.m.

På Stegholt 35 er der primært bygge- og anlægsuddannelserne, såsom maler, murer, tømrer, snedker, samt elektrikernes grundforløb, der har til huse.

På Stegholt 36 findes det tekniske gymnasium, frisører, gastronom, ernæringsassistent, samt uddannelsen til tandklinikassistent.

Der er ca. 80 engagerede medarbejdere, som glæder sig til at tage i mod dig.

Studieby Aabenraa

EUC Syd er en del af samarbejdet ”Aktiv Campus Aabenraa”, hvor uddannelserne i Aabenraa, folkeskolen, Kommunen, Business, Bibliotekerne og Arena Aabenraa samarbejder omkring at styrke studiemiljøet.

Læs mere

 

Lundsbjerg

Lundsbjerg er EUC Syds mindste fysiske adresse, men hvad adressen ikke har i størrelse, har den i erfaring og nærhed. På Lundsbjerg er vi tætte og kommer hinanden ved. Vi vil det bedste for alle vores elever og kursister. De medarbejdere du møder på Lundsbjerg er dedikerede og loyale over for det arbejde de udfører og over for dig som kunde.

Som adresse sørger vi for, at du trygt kan henvende dig om de faglige udfordringer du har. ”Chefens” dør står altid åben. Gennem dialog og fagligt engagement, guider vi dig sikkert gennem de uddannelser vi har i vores udbud. Vi ser dig som menneske og respekterer din baggrund og vi gør vores bedst for at du kan lykkes.

Hos os, vil du møde professionelle og meget engagerede medarbejdere, der ved og med deres faglige stolthed, bibringer dig kundskaber og færdigheder, således du kan forlade skolen, med bevis på de resultater du opnår.

Skolens adresse på Lundsbjerg tilbyder forskellige erhvervsuddannelser (EUD) og arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) inden for transport, lager og logistik. Herudover forsøger vi at have fokus på vores miljø ved at tilbyde energitekniske uddannelser, der gør dig i stand til, efter endt uddannelse, at give samfundet mulighed for at sikre vores fælles fremtid med de ressourcer vi har til rådighed.

Vi glæder os til at se dig på ”bjerget”.

Studieby Aabenraa

EUC Syd er en del af samarbejdet ”Aktiv Campus Aabenraa”, hvor uddannelserne i Aabenraa, folkeskolen, Kommunen, Business, Bibliotekerne og Arena Aabenraa samarbejder omkring at styrke studiemiljøet.

Læs mere

Find vej til EUC Syd Aabenraa

Herunder kan du få hjælp til at finde vej til EUC Syd Aabenraa

Find vej

Stegholt 35-36
6200 Aabenraa

Find vej »

Lundsbjerg Industrivej 50
6200 Aabenraa

Find vej »