Vi skaber talenter

Velkommen til EUC Syd i Aabenraa

Stegholt

Erhvervsuddannelsescenter Syd i Aabenraa er placeret tæt på byens centrum og nær ved strand og lystbådehavn.

Undervisningen er fordelt på adresserne Stegholt 35 og 36. Til dagligt er der i omegnen af 800 elever, fordelt på erhvervsuddannelserne og det tekniske gymnasium.

Grundstenen til skolen, som oprindeligt hed Aabenraa Tekniske Skole, blev nedlagt den 4. maj 1973, og er udbygget og moderniseret løbende i årene derefter. Du vil se flotte værksteder og laboratorier, hvor du kan udfolde dine evner både teoretisk og praktisk.

Der er et aktivt elevråd, som afvikler sociale aktiviteter, som fredagscafe, LAN-partys, konkurrencer m.m.

Vores kantine har fokus på grønt, økologi, bæredygtighed og har et bredt udbud både til frokost, middag og eftermiddag. Kantinen drives af skolepraktikelever i samarbejde med deres instruktører.

Der er også et stort auditorium, som kan rumme op til 250 personer, hvor der afholdes kurser, foredrag m.m.

På Stegholt 35 er der primært bygge- og anlægsuddannelser som maler, murer, tømrer, snedker, og elektrikernes grundforløb.

På den anden side af vejen, på Stegholt 36, er det tekniske gymnasium, frisør, gastronom, ernæringsassistent og tandklinikassistent.

Der er ca. 80 engagerede medarbejdere, som glæder sig til at tage i mod dig.

Studieby Aabenraa

EUC Syd er en del af samarbejdet ”Aktiv Campus Aabenraa”, hvor uddannelserne i Aabenraa, folkeskolen, Kommunen, Business, Bibliotekerne og Arena Aabenraa samarbejder omkring at styrke studiemiljøet.

Læs mere

 

Lundsbjerg

Lundsbjerg er EUC Syds mindste fysiske adresse, men hvad vi ikke har i størrelse, har vi i erfaring, professionalitet og nærhed. På Lundsbjerg er vi tætte og kommer hinanden ved. Vi vil det bedste for alle vores elever og kursister, og de medarbejdere du møder på Lundsbjerg er dedikerede og loyale overfor dig og det arbejde de udfører.

Som adresse sørger vi for, at du trygt kan henvende dig om de faglige udfordringer, du måtte have ”Chefens” dør står altid åben. Gennem dialog og fagligt engagement, guider vi dig sikkert gennem de uddannelser, vi har i vores udbud, og vi ser dig som menneske og respekterer din baggrund og gør vores allerbedste for at du kan lykkes.

Skolens adresse på Lundsbjerg tilbyder forskellige erhvervsuddannelser (EUD) og arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) inden for transport, lager og logistik. Herudover har vi  fokus på miljø ved at tilbyde energitekniske uddannelser, der gør dig i stand til efter endt uddannelse at give samfundet mulighed for at sikre vores fælles fremtid med de ressourcer vi har til rådighed.

Vi glæder os til at se dig på ”Bjerget”.

Studieby Aabenraa

EUC Syd er en del af samarbejdet ”Aktiv Campus Aabenraa”, hvor uddannelserne i Aabenraa, folkeskolen, Kommunen, Business, Bibliotekerne og Arena Aabenraa samarbejder omkring at styrke studiemiljøet.

Læs mere

Find vej til EUC Syd Aabenraa

Herunder kan du få hjælp til at finde vej til EUC Syd Aabenraa

FIND VEJ

Stegholt 35-36
6200 Aabenraa

Find vej »

 

Lundsbjerg Industrivej 50
6200 Aabenraa

Find vej »