Vi skaber talenter

Velkommen til EUC Syd Tønder

I Tønder er EUC Syd en del af Campus Tønder, som også består af Tønder Handelsskole, VUC Syd, Tønder 10, Ungeenheden fra Tønder Jobcenter og et fælles vejledningscenter, der servicere alle unge i Tønder.

På EUC Syd, Tønder kan man starte på GF1 i fagretningerne: Sundhed & livsstil samt Industriel produktion & mekanik. Her kan de unge der kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, blive afklaret i, hvilket fagområde de ønsker at fortsætte deres uddannelse.

I Tønder tilbyder vi GF2 inden for uddannelserne: Gastronom, ernæringsassistent, bager, smed, mekaniker og skorstensfejer.

Man kan færdiggøre sin uddannelse til klejnsmed, skorstensfejer og lokomotivfører på adressen i Tønder.

Den energitekniske afdeling tilbyder kurser inden for olie, gas, ventilation og fyringsteknik.

Derudover har vi en HTX afdeling for unge, der ønsker et gymnasialt niveau.   

Positiv stemning

EUC Syd, Tønder er præget af en meget positiv stemning - ikke mindst fordi man møder og arbejder sammen med unge fra mange forskellige uddannelsesretninger. Du kommer til at arbejde med projekter, hvor fokus er på innovation og grønne tiltag og ofte sker det i samarbejde med andre elevgrupper eller lokalområdet.

Historie.

Tønder tekniske Skole blev stiftet i 1920. Gennem årene blev skolen løbende udbygget med flere forskellige afdelinger. Kendetegnet har gennem tiderne været et meget højt undervisningsniveau på bager-, smede- og skorstensfejeruddannelserne. Derudover har skolen været kendt for sine kurser inden for det energitekniske område og vindmølleområdet. I år 2000 fusionerede skolen med EUC Syd.

 

Find den rette vej her

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitution – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

Nyheder

16.02.21 / Generel,Erhvervsuddannelse & Vis alle EUC Syd og SOSU Syd er med til at udvikle ny undervisning til landets erhvervsskoler Sammen med 10 øvrige erhvervsskoler har EUC Syd og SOSU Syd i Aabenraa været med til at udvikle og afprøve nye undervisningsforløb. Resultaterne er særdeles positive. Den mere engagerende undervisning... Læs mere »
Se alle nyheder »

Kommende begivenheder

26.01.21 Infomøder - Teknisk Gymnasium og Internationalt Gymnasium, IB Virtuelle møder med information om htx og ib Læs mere »
26.01.21 Åbent hus 2021 Virtuelt åbent hus med information om EUD og EUX Læs mere »
Se alle begivenheder »