Vi skaber talenter

Velkommen til EUC Syd Tønder

Campus Tønder

I Tønder er EUC Syd en del af Campus Tønder, som også består af Tønder Handelsskole, VUC Syd, Erhvervsakademi Sydvest, Mind Factory by Ecco, Tønder 10, Ungeenheden fra Tønder Jobcenter og et fælles vejledningscenter, der servicere alle unge i Tønder.

MIND FACTORY by ECCO

På Campus Tønder ligger innovationshuset MIND FACTORY by ECCO, som EUC Syd er med i det lokale samarbejde om. Huset er en gave til uddannelser og erhvervsliv fra ECCO Sko A/S. Huset drives i dag af Tønder Kommune og kommunens ungdomsuddannelser i fællesskab.

Foto: Jane Ohlsen

MIND FACTORY by ECCO er ramme for undervisningstilbud og aktiviteter for uddannelser i Tønder Kommune. I MIND FACTORY deltager EUD Syds elever i aktiviteter med fokus på iværksætteri, innovation, design, science og bæredygtighed.

Læs mere om MINDFACTORY by ECCO her.

Erhvervsuddannelser

På EUC Syd, Tønder kan man starte på GF1 i fagretningerne: Industriel produktion samt Mad. Her kan de unge der kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, blive afklaret i, hvilket fagområde de ønsker at fortsætte deres uddannelse.

I Tønder tilbyder vi GF2 inden for uddannelserne: Gastronom, ernæringsassistent, bager, smed, serviceassistent, lokomotivfører og skorstensfejer.

Man kan færdiggøre sin uddannelse til klejnsmed, skorstensfejer, serviceassistent og lokomotivfører på adressen i Tønder.

Teknisk gymnasium

For de unge, der ønsker et gymnasial uddannelse, kan på vores tekniske gymnasium tage en htx.    

AMU/efteruddannelse

Den energitekniske afdeling tilbyder kurser inden for olie, gas, ventilation og fyringsteknik.

Positiv stemning

EUC Syd, Tønder er præget af en meget positiv stemning - ikke mindst fordi man møder og arbejder sammen med unge fra mange forskellige uddannelsesretninger. Du kommer til at arbejde med projekter, hvor fokus er på innovation og grønne tiltag og ofte sker det i samarbejde med andre elevgrupper eller lokalområdet.

Historie.

Tønder tekniske Skole blev stiftet i 1920. Gennem årene blev skolen løbende udbygget med flere forskellige afdelinger. Kendetegnet har gennem tiderne været et meget højt undervisningsniveau på bager-, smede- og skorstensfejeruddannelserne. Derudover har skolen været kendt for sine kurser inden for det energitekniske område og vindmølleområdet. I år 2000 fusionerede skolen med EUC Syd.

 

 

Find den rette vej her

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitution – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

Nyheder

31.01.24 / Generel,Erhvervsuddannelse,EUX,Teknisk Gymnasium,IB Diplom,AMU / Efteruddannelse & Vis alle Succesfuldt Åbent hus i Tønder og Aabenraa Tak til alle jer, som kiggede forbi - det var en sand fornøjelse at have jer med! Læs mere »
Se alle nyheder »

Kommende begivenheder

13.03.24 Optagelsesprøve til erhvervsuddannelser med start i august 2024 Dansk og matematik Læs mere »
15.03.24 Kvotepladser til optagelse august 2024 Ansøgning om kvoteplads til beklædningshåndværkeruddannelsen NU! Læs mere »
Se alle begivenheder »