Vi skaber
resultater

Teknisk designer

Teknisk designer bygge- og anlæg og Teknisk designer industriproduktion

Brænder du for at få spændende hverdag, og er du dygtig til at samarbejde tværfagligt, fleksibel og kan holde mange bolde i luften? Så skal du alvorligt overveje, om ikke det var noget at blive teknisk designer.

Det vil du lære 

På teknisk design arbejder du med tegneprogrammer og multimedieteknikker som 3-D print. Du skal havde gode matematiske evner og være god til at beregne, for mange af dine opgaver og de programmer og dokumenter, du arbejder med, er baseret på forståelse for bl.a. geometri.

Som teknisk designer er du projektlederens højre hånd. Du arbejder også tæt sammen med folkene i værkstederne, for det er dig, der beregner, konstruerer, illustrerer og visualiserer ingeniørens og arkitektens idéer, skitser og tegninger.

Du bliver typisk ansat i større produktionsvirksomheder, it-virksomheder eller ved rådgivende ingeniører, og du lærer at arkivere og holde styr på de mange tusind tegninger, som sådanne virksomheder ligger inde med. 

På en almindelig arbejdsdag bruger du næsten al tiden ved en computer, og du kommer til at kende og være superbruger på mange forskellige programmer og it-værktøjer inden for områderne el-, bygge- og anlægsvirksomhed, it- og fremstillingsvirksomhed, teknisk rådgivning og administration. 

 

Info
Startdato på GF2:

20. januar 2025

Navn: Teknisk Designer bygge- og anlæg, Teknisk Designer industriproduktion.
Varighed: 3 år 6 mdr.
Trin og specialer: Industriel produktion og Bygge og anlæg
Adgangskrav: 9./10. klasse eller tilsvarende + karakteren 02 i dansk og matematik. Mulighed for skoleoplæring (SOP) og for ny mesterlære.
Økonomi: SU og elevløn.
Funktioner
Geografisk placering
Aabenraa Stegholt 35-36 6200 Aabenraa

Nyheder

21.06.24 / Generel,Erhvervsuddannelse,EUX & Vis alle Kom og besøg os og hør om 𝗗𝗜𝗡𝗘 𝗠𝗨𝗟𝗜𝗚𝗛𝗘𝗗𝗘𝗥 𝗙𝗢𝗥 𝗔𝗧 𝗨𝗗𝗗𝗔𝗡𝗡𝗘 𝗗𝗜𝗚 til Bygningsmaler, Murer, Tømrer, Gastronom eller Ernæringsassistent. Læs mere »
Se alle nyheder »