Vi skaber
resultater

Mad og service

Drømmer du om et liv som kok, bager eller konditor - eller vil du måske hjælpe andre med at tilrettelægge deres kost? Er du fuld af ideer, og vil du arbejde med saks og kosmetik eller nål og stof. Vil du i det hele taget have et liv, der giver dig mulighed for at folde dine kreative talenter ud!

Du skal prøve de forskellige værksteder af og du arbejder med de råvarer, materialer og værktøjer, der hører til uddannelserne.

Det kan fx være, at du skal arbejde med ernæring og sundhed og i køkkenet for at tilberede enkle retter. Du skal arbejde med kommunikation og se på, hvordan den slags har indflydelse på den personlige fremtoning - så hår, stil, design, materialesammensætning og farver kan blive en del af dine lektier. Og så er ikke mindst kundebetjening et stort område.

Du vil skulle arbejde med it og fx lave en ordbog over fagord indenfor fagområderne, en kort film der kan demonstrere, hvordan man arbejder sikkert og korrekt med fx friturestegning og så vil du skulle præsentere et produkt, du har fremstillet i beklædning.

Er oplagt hvis du vil være fx Cater, Beklædningshåndværker, Ernæringsassistent, Kok, Bager, Frisør, Tandklinikassistent.

Optagelse.dk
 www.optagelse.dk skal du vælge hovedområdet:

  • Fødevarer, jordbrug og oplevelser

 

Info
Startdato på GF1: 05.08.24
Startdato på Gastronom 01.01.01
Startdato på Beklædningshåndværker 05.08.24
Startdato på Ernæringsassistent 01.01.01
Startdato på Frisør 20.01.25
Startdato på Tandklinikassistent 20.01.25
Startdato på Bager og konditor 20.01.25
Startdato på Serviceassistent 20.01.25
Navn: Mad & service
Varighed: 20 uger
Adgangskrav: Bestået folkeskolens afgangseksamen Studievalgsportefolio Uddannelsesparathedsvurdering Mindst karakteren 02 i dansk og matematik
Økonomi: SU
Geografisk placering
Sønderborg Hilmar Finsens Gade 14-18 6400 Sønderborg
Aabenraa Stegholt 35-36 6200 Aabenraa
Tønder Plantagevej 35 6270 Tønder