Vi skaber
resultater

Struktør

Anlægsstruktør, bygningsstruktør, brolægger og kloakrørlægger

Som struktør indgår du i teams på byggepladser og arbejder med de store, tunge maskiner omkring forskalling, armering, betonstøbning, jordarbejde, kloakering og vandføring. Struktøren laver groft sagt alt det, man ikke kan se - alt det store, tunge og blivende og alt det arbejde, der ligger under jordoverfladen, som skal klares i forbindelse med byggerier.

Det vil du lære 

Som struktør har du derfor et varieret arbejde med skiftende arbejdssteder og spændende, afvekslende opgaver. Du arbejder med mange forskellige materialer som beton, træ, stål, glas, jern og plast, og du skal også kunne arbejde i højden og på stilladser, for du er med til at bygge dem op og tage ned igen.

Undervejs i din uddannelse har du mulighed for at vælge mellem specialerne brolægger, bygningsstruktør og anlægsstruktør. Du skal have en god fysik, og du skal kunne lide at tage fat, og det foregår udendørs hele året rundt og under skiftende vejrforhold.

På uddannelsen indgår også praktisk brug af it på byggepladsen og i teoriundervisning på skolen, og med dit svendebrev i hånden kan du gå direkte i job og skabe dig en karriere i en privat eller offentlig entreprenørvirksomhed. Men du vil selvfølgelig også have gode, faglige forudsætninger til at starte din egen virksomhed.

Uddannelsen veksler mellem skole og praktik. Du kan starte på skole eller i praktik. For at starte i praktik skal du have en læreplads.

Object reference not set to an instance of an object.

Info
Startdato på GF2:

9. august 2021

17. januar 2022

Navn: Anlægsstruktør, Bygningsstruktør og Brolægger
Varighed: 4 år 6 mdr.
Trin og specialer: Anlægsstruktør (udbyder EUC Syd), Bygningsstruktør (udbyder EUC Syd), Brolægger (udbyder EUC Syd til og med 2. hovedforløb) og Kloakrørlægger (udbyder EUC Syd). Mulighed for ny mesterlære.
Adgangskrav: 9./10. klasse eller tilsvarende + karakteren 02. Mulighed for skolepraktik, mulighed for ny mesterlære
Økonomi: SU og elevløn.
Funktioner
Geografisk placering
Haderslev Christen Kolds Vej 20 6100 Haderslev

Nyheder

16.02.21 / Generel,Erhvervsuddannelse & Vis alle EUC Syd og SOSU Syd er med til at udvikle ny undervisning til landets erhvervsskoler Sammen med 10 øvrige erhvervsskoler har EUC Syd og SOSU Syd i Aabenraa været med til at udvikle og afprøve nye undervisningsforløb. Resultaterne er særdeles positive. Den mere engagerende undervisning... Læs mere »
Se alle nyheder »