Vi skaber talenter

21.06.21
Jeanette Svan Sørensen +4574124570 jsvh@eucsyd.dk

Årets første htx-student fra Teknisk Gymnasium i Aabenraa

Line Garder Paltholm Hansen springer i dag ud som årets første htx-student ved Teknisk Gymnasium Aabenraa. Line afslutter sine 3 år på htx med et flot 10-tal.

Lines sidste og afsluttende eksamen er mundtlige eksamen i Fysik A - et af fagene i hendes studieretning, som er ”Science”. Eksamenen består af to dele – først var Line i fysiklaboratoriet og vise forsøg og senere til den mundtlige eksamen. Det er typisk for htx, at det teoretiske og det praktiske blandes – også i en eksamen. Line trak termodynamik.

Netop Fysik A er et af de fag, der har været svære at gennemføre under Corona nedlukningen på grund af laboratoriearbejdet. Lines klasse, 3.x, har derfor haft travlt med at indhente den tabte undervisningstid i laboratorierne endda med lørdagsundervisning.

De andre eksamenerne Line har været til er et teknikfag, der hedder ”Digital design og udvikling”, Matematik A og Dansk A (skriftlig).

Line har planer om at give den fuld gas på sin store interesse for spejder, lave spejderkurser i sit sabbatår og starte på Bregnbjerg højskole efter jul.

Det er Lines mor, der har fået lov til at give sin 19-årig datter huen på.

Det marineblå bånd om huen viser, at Line er en htx-student.