16.05.23
Mikkel Hedegaard Simonsen +4551315579 mhsi@eucsyd.dk

Årets første IB-student

Det var en lettet og meget glad Sara Aldiri, der den 10. maj sprang ud som årets første IB-student. For Sara har årene på IB været gode, lærerige, og udfordrende.

Den sidste og afsluttende eksamen var skriftlig dansk på High Level, tidligere på dagen var hun til skriftlig eksamen i historie på Standard Level. På IB Diploma uddannelsen vælger hver elev tre Standard Level fag og tre High Level fag, og alle 6 fag afslutter de med eksamen.

Hele Saras familie var dukket op for at fejre hende, da hun kom ud fra den sidste eksamen og Saras bror satte stolt huen på hendes hoved. Nu glæder Sara sig til graduation den 19. maj og til den 27. maj, hvor hele klassen skal på studenterkørsel.

Sara er oprindeligt fra Syrien hvor hun fra 7.-10 klasse gik på international skole, og derfor var den engelsksprogede IB Diploma det naturlig valg for hende, da hun kom til Danmark.

Efter fejringerne har Sara planer om at tage nogle supplerende fag og senere søge ind på Engineering, innovation og business på SDU i Sønderborg, som også er en engelsksproget uddannelse. Her vil hun få glæde af sine erfaringer fra IB med at planlægge sin tid bedst muligt, når man har mange afleveringer og så selvfølgelig kunne trække på sine engelskkundskaber.