Vi skaber talenter

05.11.18

3 års fødselsdag ved Confucius Classroom

Undervisning i kinesisk

Sidst i oktober kunne IBA Confucius Classroom fejre 3 års fødselsdag og samtidig blev der sagt farvel til den kinesiske direktør Gail Xu Xiaoqing, som var med til at starte projektet men nu rejser tilbage til Shanghai.

Ildiko Antal, direktør for IBA International og Confucius Classroom, inviterede EUC Syd og repræsentanter fra Syddansk Kinesisk Forening med. Det var Yu Fei og Yurong Xu, den sidstnævnte er også ansat hos os som kinesisk underviser.

I Sønderborg startede Confucius Teaching Spot hos EUC Syd i september. Undervisningen foregår i vores lokaler på Sønder Landevej - for børn hver onsdag fra kl. 16 - 17.45 og fra kl. 18 - 19.45 for voksne, der begynder med det kinesiske sprog.

Sidste undervisningsdag er d. 9. januar 2019. Præcis startdato for 2. semester vides endnu ikke, men er engang midt i februar. Kontakt: confucius@iba.dk.

IBACC forventer at blive opgraderet til Confucius Institute i de kommende måneder. Det medfører at Sønderborg Confucius Teaching Spot bliver opgraderet til Confucius Classroom med mulighed for at udvikle dansk-kinesiske arrangementer og flere aktiviteter målrettet erhvervssektoren.

Se flere detaljer omkring Sønderborg Confucius Teaching Spot.

Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede
Billede