Vi skaber

talenter

Den 13-16 april har EUC Syd et stort Game Event med 110 deltagere. Begivenheden er startskuddet til en større ambition, om at fokusere mere på E-Sport.

E-sport vokser eksponentielt i hele verden, og i dag er det en sportsgren på linje med fodbold, håndbold og badminton. Hos EUC Syd ønsker man at tage del i denne udvikling.

Hos EUC Syd har IT-afdelingen hos Praktikcenter Syd sat liv i en plan, der starter med et ”Game Event” den 13-16 april, og som i sidste ende gerne skal udmunde i et E-sport træningscenter med den nyeste teknologi inden for sporten. Man har for nyligt stiftet foreningen ”EUC Syd Game Events”, som fremadrettet skal arbejde for at fremme E-sport hos uddannelsesinstitutionen, og et stort Game Event skal agere startskud.

Næsten udsolgt

Der er i alt 110 pladser til arrangementet, og de fleste pladser er allerede fyldt ud. Med andre ord er efterspørgslen rigtig stor, og man forventer da også, at arrangementet løber af stablen med succes.

”Interessen for arrangementet har været stor. Vi kommer til at afholde turneringer, hvor sponsorere vil donere nogle præmier til vinderne. Det hele skal fungere som prøveklud, og vi skal se hvad der fungerer”, siger Stephan Seidel fra Praktikcenter Syd i en pressemeddelelse.

Fremadrettet kommer der til at være minimum to af denne type arrangementer om året, og man har til fremtidige arrangementer tænkt sig at tilbyde livestream og åbne servere der gør, at de der ikke er fysisk tilstede stadig kan være med til arrangementet.

Målet er klart

Alt i alt håbes der, at disse arrangementer og den nystiftede forening kan være udslagsgivende for, at EUC Syd i fremtiden, vil være et samlingspunkt for E-sport.

”Vi er en af de førende uddannelsesinstitutioner når det kommer til IT, så det er helt naturligt at vi også skal have sat fokus på E-sport”, siger Stephan Seidel.