Vi skaber

talenter

Lundsbjerg:

I Lundsbjerg gik prisen til personvognsmekaniker Jørn Jessen, som vandt med følgende begrundelse: ”Jørn er en meget seriøs og faglig meget dygtig elev, der med stolthed udfører sine opgaver. Han er altid hjælpsom og har en god omgangstone blandt sine medstuderende. Jørn er en moden elev der fremtræder som et godt forbillede for andre elever. Samtidig er han utrolig videbegærlig og sætter en ære i et udføre sit arbejde med præcision og punktlighed. På sidste hovedforløb afsluttede Jørn med ene 12-taller”.

Søren er voksenlærling hos virksomheden HLT Service ApS i Aabenraa.

Prisen blev overrakt af afdelingsleder Søren Neess Priisholm.

Tønder:

I Tønder blev prisen uddelt til klejnsmed Lasse Holter Jakobsen, som vandt prisen for en flot udført havepejs, som han har produceret fra bunden.

”I projektet har jeg lagt vægt på form og funktionalitet. Formen var vigtig for at udføre mit håndværk i bearbejdning og formgivning af metal. Jeg har følt mig helt rigtig på banen her hos EUC Syd i Tønder lige fra første dag – mit mål er at blive klejnsmed”, fortæller Lasse Holter Jakobsen

Det var smedefaglærer Mogens Tastesen der indstillede ham til prisen, som blev overrakt af afdelingschef Elisabeth Ibing Holm.