Vi skaber talenter

28.01.20

Elevrådsseminar med godt arbejde for en bedre skole og verden

- og tid til hygge :)

Det årlige elevrådsseminar med overnatning, spisning, fællessang, foredrag og masser af aktiviteter foregik denne gang i Skærbæk, og det var en rigtig god og vellykket weekend, der satte mange diskussioner og tanker i gang både hos elever og ledelse.

 
58 af vores elevrådselever deltog – de kommer fra alle vores byer og fra mange, mange af uddannelserne bl.a. Teknisk Design, tømrer, htx, EUX, beklædning, struktør osv. Og derudover var der 14 repræsentanter fra skolens ledelse, tillidsfolk og koordinatorer.
 
Thomas Mygind holdt et inspirerende foredrag om at få det bedste ud af det meste og Steen Gade holdt et spændende foredrag om ’FN’s verdensmål – bæredygtighed for alvor!’. De fleste så det som højdepunkterne, ikke mindst behandlingen af hvordan man kan inkorporere de 17 verdensmål på skolerne.
 
 
Dialog var i et hele taget et af kodeordene, og workshoppen ’ANSVAR! Tag ansvar på 17 måder’ tilskyndede rigtig mange til at arbejde for samarbejde og fællesskab.
97 % af eleverne anbefaler konferencen i evalueringen.

Antimobbestrategi
Vi har på hele EUC Syd en antimobbestrategi, der bliver arbejdet med alle steder, og elevrådet i Aabenraa vandt en intern konkurrence med deres præsentation, som forklarer EUC Syds anti-mobning strategi.


Vil du selv være en del af elevrådet, så henvend dig til en af koordinatorerne.