Vi skaber

talenter

14.11.16

DIRA afholder Roadshow på EUC Syd

Det foregår 24. november 2016, kl. 10-17 - EUC Syd, Stegholt 35, 6200 Aabenraa

 

Det er et anerkendt faktum, at automatisering og brugen af robotter er med til at fastholde og skabe job i dagens Danmark.

Nu er der kommet en herlig tendens, hvor vi ser, at virksomheder trækker produktionen hjem fra lavtlønslande eller helt undlader at outsource, for i stedet at automatisere og beholde produktionen i Danmark. Et resultat er, at flere af disse virksomheder ansætter flere mennesker i helt nye stillinger.

Automatisering er ikke længere kun til store seriestørrelser. Simple automatiseringsløsninger kan relativt nemt implementeres, uden det kræver massive investeringer. Det kan øge produktiviteten og være rentabelt helt ned til enkeltstyksproduktion.

I disse år opdager flere og flere virksomheder fordelene ved at have produktionen helt tæt på, hvor robotterne hjælper med at gøre det rentabelt. Derfor er indsourcing eller "Re-shoreing", som det også hedder, trenden i den danske produktionsindustri. Robotter skaber ganske enkelt helt nye job i Danmark.

Du kan se mange af de nye og spændende muligheder i praksis på DIRA Roadshow. Tag et par timer ud af kalenderen og besøg os.

Det er gratis, og alle er velkomne!

Læs meget mere og tilmeld dig her:

DIRA Roadshow EUC Syd