Vi skaber talenter

11.03.21

Delvis genåbning af skolen

Der er nu åbnet for delvis fremmøde på skolen fra den 15. marts 2021, og vi glæder os til at se jer, der må vende fysisk tilbage til skolen.

Skolen er genåbnet for afgangselever. Det vil sige, at GF2’erne, EUX X3, 3.g på HTX og IB, erhvervsuddannelser hvor restlæretid er max. 6 mdr. og AMU.

Alle der skal møde fysisk på skolen og skolehjemmet, skal ved fremmøde kunne forevise en negativ test, der er max. 72 timer gammel.

I perioden frem til påskeferien skal I benytte de offentlige testcentre – både kviktest og PCR-test er gyldige.

Jeres underviser skal dagligt kontrollere, at I kan fremvise en negativ test, som max. er 72 timer gammel. Hvis der konstateres mangelfuld testning, vil I blive sendt hjem med besked om at lade jer teste. Hvis du bliver sendt hjem registreres du fraværende.

Da vi kun må have halvdelen af eleverne på skolen samtidig, er der desværre nogle af jer, der må vente lidt med at møde op. I vil blive orienteret af jeres underviser om, hvornår I må møde op første gang.

Det er vigtigt, at vi alle medvirker i kravet om testning, da denne er en forudsætning for en succesfuld genåbning. I øvrigt gælder Sundhedsmyndighedernes retningslinjer fortsat – herunder brug af mundbind, holde afstand og god håndhygiejne.

Er der noget, du er i tvivl om, kan du kontakte din underviser.