Vi skaber talenter

03.12.21

Åbent Hus fuld af oplevelser!

Torsdag d. 2. december åbnede EUC Syds døre op for gæster i tre byer – nemlig i Aabenraa, Haderslev og Sønderborg. Her kunne interesserede komme forbi og få en snak med elever, undervisere og vejledere, og mange benyttede sig af denne mulighed for at lære mere!

Torsdag var næsten en almindelig skoledag for EUC Syds elever. De mødte ind fra morgenen, fik undervisning og hyggede sig. Dagen blev blot lidt længere end normalt – og fra kl. 14 var eleverne også klar til at få en snak med de gæster, der kom forbi.

Eftermiddagen bød på mange muligheder for at få et godt indtryk af skolen og uddannelserne – mange elever var gået i værkstederne og bød på smagsprøver eller fremvisning af det, de har lært. På den måde fik alle gæster en masse oplever, når de gik rundt på de forskellige adresser.  

Havde gæsterne brug for hjælp, stod guider klar. På flere adresser sad elever også klar til at modtage gæsterne ved døren, så de kunne komme de helt rigtige steder hen fra starten.

Overalt var der smil og godt humør, og alle blev budt på lidt varmt at drikke og lidt let at spise.

Nåede man ikke at komme med på de tre adresser, holder EUC Syd igen Åbent Hus i Tønder d. 29. januar, og der er informationsaftener om HTX d. 25. og 27. januar og om IB d. 26. januar. Derudover er man altid velkommen til at kontakte en studievejleder for at få en snak og en rundvisning på skolen.