Vi skaber talenter

08.03.19
Joan Lund Nissen +4574124208 jln@eucsyd.dk

EUD Student – bliv elektronikfagtekniker på kortere tid

Start 1. april og få merit for dine gymnasiale fag

Har du en gymnasial uddannelse og leder efter en uddannelse, hvor du kan kombinere dine boglige færdigheder med faglige kompetencer?

Du behøver ikke lede længere, for vi har lige præcis det, du søger:
EUC Syd har skræddersyet uddannelsen til elektronikfagtekniker til dig, der allerede har taget gymnasiet og drømmer om en uddannelse, der fører dig ligeud i virkeligheden.

Du skal have haft engelsk, dansk, matematik og fysik på gymnasialt niveau, så får du merit og grundforløbet tager derfor kun 12 uger, hvor andre skal have 20 uger (½ år).

Tilmelding senest 28. marts til:

Studievejleder Joan Nissen
JLN@eucsyd.dk
mob. 5131 5585, som tager en snak med dig.

Uddannelsen starter i Sønderborg på Hilmar Finsens Gade d. 1. april.

Som elektronikfagtekniker arbejder du med al slags elektronik, som bruges til måling, kontrol, styring eller registrering. Det kan fx være kommunikationsudstyr, overvågningsanlæg og måleinstrumenter til hospitaler.

Har du som elektronikfagtekniker lyst til at arbejde med udvikling af nyt elektronisk udstyr, skal du have flair for modellering og tegning på computer.

Som elektronikfagtekniker har du mange muligheder for videreuddannelse fx it-teknolog, energiteknolog, installatør-stærkstrøm og bygningsingeniør.

Gennemsnitlig mdr. indkomst for en nyuddannet elektronikfagtekniker var i 2017 ml. 30.000-33.000 kr. inkl. pension og tillæg.

Læs mere: Elektronik og svagstrøm