Vi skaber talenter

26.09.19

Årets Læreplads

Indstil din virksomhed frem til 1. november

Årets Læreplads er en kampagne, hvor vores elever med læreplads kan indstille deres virksomhed til at deltage i konkurrencen om at blive kåret til "Årets Læreplads".

En ny og spændende mulighed i år "Årets Innovative Læreplads", som man kan vælge, hvis man har udført et projekt i virksomheden ved at undersøge og afprøve en idé.

Eleven laver en kort beskrivelse af projektet, og forklarer det problem, eleven har været med til at løse.

EUC Syd kårer lokal vinder, som går videre til den landsdækkende konkurrence, hvor den endelige vinder kåres i januar 2020 på Børsen i København.

Læs mere og indstil på: www.åretslæreplads.dk

Når du skriver indstillingen, vælger du i øverste felt på indstillingssiden, hvilken pris du vil indstille din læreplads til. 

Kåringen af Årets Læreplads er foregået siden 1999 - vi fejrer derfor 20 års jubilæum i år :-).

Gennem de seneste 8 år har vores elever med deres indstillinger, gennemsnitligt hvert andet år leveret en landsdækkende vinder. 

I 2010, 2013 og 2015 blev en virksomhed, som var indstillet af en af vores elever, kåret med enten første- eller andenplads på landsplan blandt alle indsendte indstillinger fra elever på alle deltagende skoler.

Også sidste år i 2018 vandt vi igen førsteplads da elektriker Andreas Soll indstillede sin læreplads installatørvirksomheden Herluf Jørgensen A/S fra Padborg:

Fra venstre: Virksomhedsejer og mester Jan Christensen og lærling Andreas Soll med hhv. statuette og diplom, hustru Aase Christsensen og herefter fra EUC Syd: LOP-konsulent Finn Møller Petersen, afd.chef Jan Wilhelmsen og direktør Finn Karlsen.