Vi skaber arbejdsglæde

10.06.22
Thomas Bjerner Hansen +4574124241 tbh@eucsyd.dk

Forstå og fasthold din lærling i et godt praktikforløb

Skal din virksomhed til at ansætte en lærling, eller har I allerede en eller flere lærlinge, som du har medansvar for at oplære og uddanne? Føler du dig ikke altid godt nok klædt på til opgaven? Så invester én dag på kurset ”EUD-Praktikvejledning for den daglige oplærer” og få redskaber til at fremme trivsel og fastholdelse af lærlinge og giv dem et endnu bedre praktikforløb.

I denne uge afviklede vi kurset ”EUD-Praktikvejledning for den daglige oplærer” med 14 engagerede deltagere med forskellig baggrund og erfaring ift. uddannelse af lærlinge. Alle dog med ønsket om at blive klædt bedre på til modtagelse og uddannelse af lærlinge inden for forskellige fag.

Henrik, der deltog på kurset for at være klar til at tage imod den første lærling i afdelingen, udtaler ”Jeg har fået en masse gode ting med. Hvordan vi bedst tackler lærlingene og vores forskelligheder, hvordan vi opfører os, og hvordan vi bedst lærer fra os, når vi ikke alle forstår tingene lettest på den samme måde?
Det er lang tid siden, jeg selv har været på skolebænken, så der er sket meget …”

Henrik fortsætter ”Jeg vil anbefale kurset til andre, og jeg ved, at der allerede er flere fra virksomheden, der er tilmeldt til næste kursus. Vi er blevet undervist på en god og afvekslende måde, med gruppearbejde og input og erfaringsudveksling fra de andre deltagere og virksomheder”.

Er du også blevet interesseret – så læs mere om ”EUD-Praktikvejledning for den daglige oplærer” her: https://www.eucsyd.dk/amu-efteruddannelse