Eux - studenterhue og svendebrev i ét hug

Er du en af de heldige, der har hænder og hoved skruet lige godt på? - Så er eux noget for dig. På eux får du nemlig brug for begge dele. Du bliver faglært samtidig med, at du får en gymnasial eksamen.

Eux er en banebrydende uddannelse, der er skabt til dig, der er ambitiøs, målrettet og engageret – og som er så heldig at have evnerne til at kunne arbejde med både hænderne og hovedet.

Med eux behøver du ikke længere vælge det ene frem for det andet, for uddannelsen kombinerer det bedste fra begge verdener, og det betyder, at du både kan trække direkte i arbejdstøjet og tjene penge, når du bliver student, eller tage en videregående uddannelse.

Hent EUX-folder 

 

 

E-vejledning 

 

eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job.

Du kan få vejledning dag – aften og weekend på telefon, chat og mail. 

 

Find den rette vej for dig

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitution – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

Nyheder

11.10.23 / Erhvervsuddannelse,Generel,EUX,Teknisk Gymnasium,IB Diplom,AMU / Efteruddannelse & Vis alle En vigtig indsats for at bedre trivsel og mental sundhed Læs mere »
Se alle nyheder »

Kommende begivenheder

24.11.23 Matchmaking event mekanikere Kære virksomheder og læremestre I inviteres hermed til Matchmaking event på EUC Syd, tirsdag den 12. september 2023. Læs mere »
Se alle begivenheder »