Vi skaber talenter

29.09.20

ET STÆRKT FÆLLESSKAB

Elevrådet laver et kickoff med ’Godmorgen med et smil’-kampagne i Sønderborg

I Sønderborg lavede elevrådet i morgens et kickoff til Et stærkt fællesskab med en hemmelig ’Godmorgen med et smil’-kampagne. Det foregik ved alle indgange på skolen.

Elevrådseleverne uddelte en pose med en bolle, et stykke frugt og en flyer. Adressens ca. 500 elever ankom mellem kl. 7.40-8.10 og fik hver en pose med, så vi på denne måde undgik, at der var fælles morgenmad, hvilket ikke er foreneligt med corona-restriktionerne.

FRISKE OG GLADE UNGE

Det blev en kæmpe succes med smil, godmorgen og morgenmadshilsen i dag.

- Flere sagde, at de synes det var smadderhyggeligt at blive modtaget af friske unge, glade mennesker, så alt i alt en stor succes, fortalte vores elevrådskoordinator Camilla Arp.


Under coronanedlukningen i foråret måtte vi fra den ene dag til den anden stoppe med fysisk fremmøde for undervisning – og det endte med at vare i 7 uger. I løbet af april måned bad vi eleverne om at besvare et spørgeskema for at få nærmere kendskab til deres oplevelser under online-tiden.

Undersøgelsen viste bl.a., at det der var allermest savnet, var fællesskabet på skolen, og derfor har vi nu stort fokus på igen at få styrket elevernes trivsel og fællesskabet på skolen. Det er det, som eleverne ønsker, og vores engagerede elevrådselever er kommet frem til 15 tiltag om Et stærkt fællesskab.

Eleverne var iført en Godmorgen-kampagne t-shirt.