Vi skaber

talenter

EUC Syd og Krusmølle har indgået et velgørende samarbejde, om at lave et pop-up køkken på Valentins dag, hvor kokkeelever skal servere retter med et strejf af romantik 

Otte kokkeelever fra lokale hoteller og restauranter, der i øjeblikket går på 2. hovedforløb på EUC Syd, har takket ja, til at deltage i et pop-up køkken på Krusmølle, som løber af stablen på Valentinsdag tirsdag d. 14 februar. Overskuddet fra arrangementet går til Aabenraa Krisecenter.

Arrangementet er kommet i stand gennem et samarbejde mellem Nina Loff, som er restauratør på Krusmølle, Simon Martin, entreprenør fra Aabenraa og Dan Feld-Jakobsen som er faglærer på EUC Syd.

Eleverne har været på inspirationsbesøg på Krusmølle, og er blevet præsenteret for stedets miljø og faciliteter. Efter besøget har eleverne hver valgt en ret, der så til sammen danner en otte-retters menu, hvor de enkelte retter afspejler miljøet på Krusmølle, elevernes håndværksmæssige kunnen og selvfølgelig deres gastronomiske idéer. Den røde tråd i menuen er, at farven rød skal indgå i samtlige otte retter, netop for at understrege at det er Valentinsdag.

”Konceptet passer som fod i hose med EUC Syds bestræbelser på at få gjort undervisningen så virkelighedsnært og tidssvarende som muligt. Tilmed tjener det et rigtigt godt formål, så derfor har vi selvsagt valgt at sige ja til at deltage i arrangementet”, bemærker Dan Feld-Jakobsen.

Man kan læse mere om arrangementet på Krusmølles Facebookside: https://www.facebook.com/krusmoelle/?fref=ts og her kan man også bestille billetter til arrangementet.