Vi skaber talenter

19.08.19

EUC Syd-elever vindere ved Innovation Camp 2019

Campen hos TEC er med til at koble undervisningsmiljøer og virksomheder tættere på hinande

Innovation Camp 2019 foregik d. 12.-16. august, og på det vindende hold var to elever fra EUC Syd:
  • Kaj Killendahl Goldschmidt Mogensen fra Danfoss
  • Og Jens Nissen fra Data EUC Syd
De vandt for idéen om, at DNA-mærke plastik så det bliver nemmere at recykle og genbruge – og en af dommerne, Rasmus Elsborg fra ReFlow Maritime, gav eleverne sit visitkort, så de kunne arbejde videre med ideen 👍🏻
Gruppen blev Coachet af et lærerteam på 3:
  • Thomas Vest Sørensen fra Tech College
  • Lasse Trolle Rohde fra TEC
  • Maria Vendelbo Madsen, der er fast koordinator fra EUC Syd på det årlige Innovation Camp og som i alle årene har været coach for det hold, som har vundet!
I år deltog 35 elever og studerende fra EUC Syd, SIMAC, Mercantec, TECH College og TEC ved Innovation Camp på TEC, Frederiksberg. Det er dygtige og dedikerede kommende smede, elektrikere, automatikteknikere, datateknikere, finmekanikere, industriteknikere og maskinmestre, som samarbejder på tværs af fag i konkurrencen om at udvikle de mest innovative løsninger inden for det maritime område.
I 2019 blev der tunet ind på automation og robotteknologi.
I fredags kåredes vindergruppen. Nikolaj Sonne, journalist og førende it-ekspert og kendt fra bl.a. 'So Ein Ding' var konferencier, og juryen var med repræsentanter fra Maritime Development Centre, Reflow, Fyns Maritime Klynge, Dansk El-forbund, Plastindustrien og Terme.