Vi skaber talenter

02.07.19

Årets efteruddannelsespris

Flot 2. plads til truckproducenten FLK Cabin i Toftlund

FLK Cabin modtog en flot 2. plads for sin satsning og succes på områderne kvalitet, fleksibilitet og leveringssikkerhed, hvor der lægges afgørende vægt på medarbejdernes kvalifikationer.
Dette viser sig tydeligt i virksomhedens værdipolitik, hvor det gennem oplæring og uddannelse sikres at "den enkelte medarbejder har forudsætningerne og kvalifikationerne for at udføre det konkrete arbejde". Virksomhedens succes kobles tæt til medarbejdernes kvalifikationer.
Dette lever virksomheden mere end fuldt op til gennem arbejdet med at motivere medarbejderne til at gennemføre efteruddannelse og konkret gennem uddannelsesplaner for alle medarbejdere. Der er gennemført opkvalificering inden for AMU og akademifag, ligesom der er ufaglærte medarbejdere, der får faglært status.
Fokus på medarbejdernes kvalifikationer er et kerneområde, der gennemsyrer hele virksomheden.

FLK Cabin fremstiller førerkabiner til mindre maskiner som trucks og andre kørende maskiner, med afgørende fokus på komfort, udsyn, støjniveau og kvalitet. Virksomheden
arbejder typisk sammen med en maskinproducent, hvor maskinproducenten selv monterer kabinen. FLK Cabin tilbyder også totalløsninger, hvor virksomheden både producerer og monterer kabinerne.

Virksomhedsejeren Morten Skakke og hans kone, Susanna Skakke, som er logistic manager i virksomheden, fik overrakt et litografi i gave samt et diplom af Finn Karlsen, direktør for EUC Syd. 

Tillykke til FLK Cabin og alle medarbejderne.