Vi skaber talenter

05.01.24

Dan Zielke bliver ny direktør for EUC Syd

Bestyrelsen for EUC Syd har ansat en ny direktør til skolen. Den nye direktør tiltræder den 1. februar 2024, og valget er faldet på Dan Zielke.

Dan Zielke kommer fra Hansenberg og har således indgående kendskab til uddannelsessektoren. Dan kommer fra en stilling som skolechef for tekniske- og byggefaglige uddannelser.

Dan er 55 år, kommer fra lokalområdet og bor med sin familie i Haderslev.

”Dan udtaler, at han, som ny direktør, vil bidrage til, at EUC Syd som organisation indtager sin plads i det syd- og sønderjyske uddannelseslandskab, som den førende udbyder af gode, kvalificerende og fremtidssikrede uddannelser. Han vil fokusere på at lede en organisation, der er kendt for sin høje faglighed og engagement, og ligeledes arbejde på at styrke kommunikation, nærvær og anerkendelse i organisationen. Han har en nysgerrighed efter at få indsigt i virksomheders og kommuners behov for at sikre fremtidens kvalificerede arbejdskraft.”

Vi glæder os til samarbejdet med Dan og ser frem til, at EUC Syd bliver en endnu mere attraktiv samarbejdspartner i uddannelseslandskabet.