Vi skaber talenter

Tilmeld venteliste

Der er i øjeblikket ikke flere ledige pladser på det valgte kursus. Du kan skrive dig op på ventelisten, hvor du vil få en mail, når der igen er ledige pladser på kurset.

Tilmeld ventelisten

Du er nu tilmeldt

Vælg dato


21-5-2024 ( Stegholt 35 )
<p>Plantebaseret mad i professionelle køkkener</p> <p> </p>
  • 21-5-2024 ( Stegholt 35 )

    Plantebaseret mad i professionelle køkkener

     

Plantebaseret mad i professionelle køkkener

Med kurset får du ny viden og nye færdigheder, som gør, at du kan planlægge og tilberede plantebaserede måltider med brug af grøntsager, kartofler, kornprodukter, frø og nødder i samspil med animalske produkter. Du lærer, hvordan man fremstiller plantebaseret mad ¿ med afsæt i sæsonens råvarer, som på én gang er velsmagende, ernæringsmæssigt fyldestgørende og klimavenlige.

Fag på dette kursus

21567 - Plantebaseret mad i professionelle køkkener

Læs mere »
Info
Ledige pladser: 16
Tilmeldingsfrist: 17-5-2024
Startdato: 21-5-2024
Slutdato: 23-5-2024
Varighed: 3 dage
Undervisningstid: 08:10-16:10 (fredag 13:10)
Pris: 402,00 kr
Kviknummer: 5374012156724002
Info
Kontaktperson
Maja Ågård Jørgensen +4574124102 maaj@eucsyd.dk