Vi skaber talenter

EUX - Få studenterhue og svendebrev i ét hug

Er du en af de heldige få, der har hænder og hoved skruet lige godt på? - Så er EUX lige noget for dig. På EUX får du nemlig brug for begge dele. Du bliver faglært samtidig med, at du får en gymnasial eksamen.

EUX er en ny og banebrydende uddannelse, der er skabt til dig, der er ambitiøs, målrettet og engageret – og som er så heldig at have evnerne til at kunne arbejde med både hænderne og hovedet. Med EUX behøver du ikke længere vælge det ene frem for det andet, for uddannelsen kombinerer det bedste fra begge verdener.

Du kan finde mere i vores brochure her. 

Informationsmøder 2017 

Aabenraa Stegholt 35:
Tirsdag d. 31. januar kl. 19

Sønderborg Hilmar Finsens Gade 14-16:
Mandag d. 30. januar kl. 19

 

E-vejledning 

 

eVejledning er en landsdækkende mulighed for at få anonym vejledning om uddannelse og job.

Du kan få vejledning dag – aften og weekend på telefon, chat og mail. eVejledning tilbyder også digitale møder, som du nemt kan deltage i.

Du kan også finde dem på sociale medier, hvor du kan få relevante nyheder om uddannelser, uddannelsesvalg og jobmuligheder.
På UddannelsesGuiden finder du forskellige værktøjer, du kan bruge i dit valg af uddannelse.

Find den rette vej for dig

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitution – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

Nyheder

28.04.17 / Teknisk Gymnasium,EUX & Generel Onsdag i denne uge blev de hædret af H.K.H. Kronprinsen og undervisningsminister Merethe Riisager, for deres udvikling af en række bæredygtige byggematerialer, der kan være fremtiden indenfor byggeri. Gruppen ’Build Green’ fra HTX består af fem gymnasieelever fra Aabenraa. Med deres produkt og præsentation vandt de 2.-pladsen ved DM i Entreprenørskab i Industriens Hus i Købehavn. Læs mere »
Se alle nyheder »