Vi skaber talenter

EUX-uddannelser

EUX sparer dig helt op til 2 år

En EUX tager mellem 4 og 5 ½ år afhængig af den håndværksmæssige retning, du vælger.

Når du vælger EUX, siger du ja til en hårdere uddannelse og fag på højere niveau. Din uddannelse vil derfor også tage længere tid, end hvis du blot valgte enten en håndværkeruddannelse eller en gymnasial eksamen.

Til gengæld får du helt unikke fremtidsmuligheder: Du kan gå direkte ud på arbejdsmarkedet inden for det håndværksfag, du har svendebrev i. Men da du jo ikke kun har dit svendebrev men også en gymnasial uddannelse, er du med helt i front.

Din kommende arbejdsgiver ved nemlig, at du som EUX’er er ambitiøs og både teoretisk og fagligt dygtig på mange flere områder end 'bare' dit håndværksfag. 

Fælles for alle retninger er, at det første år er et grundforløb, og derefter veksler din uddannelse mellem virksomhedspraktik og skolegang.

De gymnasiale fag på uddannelsen foregår i den by, uddannelsen står udbudt i.

De faglige fag foregår i den by, faguddannelsen er udbudt i.

På EUC Syd tilbyder vi mange forskellige EUX-retninger

Læs mere om uddannelserne

 I Sønderborg 

Automatiktekniker

Datatekniker 

Elektronikfagtekniker  

Industritekniker  

Personvognsmekaniker 

Smed 

Tømrer  

 

 

 

I Aabenraa

Bygningsmaler

Elektriker 

Ernæringsassistent  

Frisør

Murer  

Personvognsmekaniker                    

Snedker 

Tømrer  

VVS-energiuddannelsen

 

Nyheder

28.04.17 / Teknisk Gymnasium,EUX & Generel Onsdag i denne uge blev de hædret af H.K.H. Kronprinsen og undervisningsminister Merethe Riisager, for deres udvikling af en række bæredygtige byggematerialer, der kan være fremtiden indenfor byggeri. Gruppen ’Build Green’ fra HTX består af fem gymnasieelever fra Aabenraa. Med deres produkt og præsentation vandt de 2.-pladsen ved DM i Entreprenørskab i Industriens Hus i Købehavn. Læs mere »
Se alle nyheder »