Plantebaseret mad i professionelle køkkener

Du opnår viden, som gør dig i stand til: · At beskrive hvad ¿plantebaseret mad¿ er, og hvordan plantebaserede måltider kan sammensættes · At forklare hvordan plantebaseret mad kan være både klimavenlig og ernæringsmæssigt fyldestgørende · At redegøre for sensoriske succesfaktorer ved tilberedning af smagfuld plantebaseret mad Du opnår færdigheder i: · At planlægge og sammensætte et plantebaseret måltid, hvor der er fokus på velsmag, mæthedsfornemmelse, ernæring og tekstur under hensyn til specifikke målgruppers behov og forventninger · At tilberede planterige måltider, som er baseret på bælgfrugter, grøntsager, kartofler, kornprodukter, frø og nødder alene og. i samspil med animalske råvarer · At skabe umami, velsmag og tekstur i det plantebaserede køkken ved hjælp af forskellige tilberedningsmetoder og smagstilsætninger
Fagkode
21567
Varighed
3 dage