Vi skaber talenter

24.09.21

ML-pris til automatiktekniker fra EUC Syd

Simon Therling, automatiktekniker, modtager i dag i København den prestigefyldte ML-pris.

Prisen, der bliver uddelt i dag i Dronningesalen, Den Sorte Diamant i København, går til en lærling, der med særligt godt resultat har gennemført en erhvervsuddannelse med tilknytning til metalindustrien.

Udelukkende lærlinge, der har fået topkarakteren 12 på svendebrevet og samtidig har udmærket sig som en god holdkammerat og kollega, kan indstilles. ML-Prisen er således en hyldest til det hele talent, som både befinder sig på et meget højt fagligt niveau og evner at være en god holdspiller.

Simon, der har været i lære hos Danfoss Drives i Gråsten, blev indstillet til prisen af både EUC Syd og Danfoss Drives, og i indstillingen står bl.a.:

”Simon er en super dygtig elev, der med sin stille og rolige væremåde overrasker, hvor stor faglig viden han har! Simon har en meget struktureret tilgang til opgaverne, en vigtig evne inden for vores fag.”

Til prisoverrækkelsen i København er EUC Syd foruden Simon Therling repræsenteret ved afdelingschef Leif Keller Elsborg og Karin Jespersen.

Siden 2003 har Metalindustriens Uddannelsesudvalg (MI) i samarbejde med DI, Dansk Metal og Tekniq Arbejdsgiverne uddelt ML-Prisen til 25 nyudlærte svende, der har gennemført en erhvervsuddannelse inden for metalindustrien.

Det er kun de bedste elever, der slipper igennem nåleøjet, og de kun 25 statuetter fordeles i år blandt flere end 200 indstillede lærlinge, som alle opfylder kravene.

Prisoverrækkelsen livestreames fra ca. kl. 10.30:
Industriens Uddannelser | Facebook