Vi skaber

talenter

Vi skaber

talent og innovation

Se mere »

Vi skaber bæredygtighed

Se mere »

Nyheder

28.04.17 / Teknisk Gymnasium,EUX & Generel Onsdag i denne uge blev de hædret af H.K.H. Kronprinsen og undervisningsminister Merethe Riisager, for deres udvikling af en række bæredygtige byggematerialer, der kan være fremtiden indenfor byggeri. Gruppen ’Build Green’ fra HTX består af fem gymnasieelever fra Aabenraa. Med deres produkt og præsentation vandt de 2.-pladsen ved DM i Entreprenørskab i Industriens Hus i Købehavn. Læs mere »
Se alle nyheder »

Begivenheder

22.02.17 Få en karriere i modebranchen Interesserer du dig for tøj og mode? Og har du lyst til at arbejde med beklædning? Så er det lige dig, vi gerne vil... Se alle begivenheder »
Se alle begivenheder »

Velkommen til Sønderjyllands kraftcenter

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitutioner – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

På alle vores uddannelser bliver elever, kursister og virksomheder klædt på til virkeligheden – hvad enten de gerne vil efteruddanne sig selv eller deres medarbejdere, drømmer om et liv som håndværker eller vil have en eksamen, der giver dem adgang til de videregående uddannelser. På EUC Syd får alle præcis de kompetencer, de skal bruge. 

Bæredygtighed

Vi arbejder på ikke bare ud fra en miljømæssig bæredygtig tilgang i undervisningen, men også i drift og udvikling. Læs mere om vores forskellige indsatser her.