Vi skaber

talenter

Vi skaber

talent og innovation

Se mere »

Vi skaber bæredygtighed

Nyheder

14.10.16 / Erhvervsuddannelse & EUX Vinder blev Vitfoss i Gråsten Virksomheden blev indstillet af lager- og logistikoperatørlærling Mette Kolb Læs mere »
Se alle nyheder »

Kommende begivenheder

25.10.16 Årets Læreplads 2016 - Vitfoss hædres på Lundsbjerg i Aabenraa kl. 11-12.30 Virksomheden Vitfoss fra Gråsten er indstillet af lager- og logistikoperatørlærling Mette Kolb. Direktør Finn Karlsen... Læs mere »
03.11.16 Bliv frisør Interesserer du dig for hår, frisurer og mode? Og vil du gerne tage uddannelsen til frisør? Så er det nu, du skal søge... Læs mere »
Se alle begivenheder »

Velkommen til Sønderjyllands kraftcenter

Med adresser i Haderslev, Aabenraa, Sønderborg og Tønder er EUC Syd en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitutioner – og vi mener det, når vi siger, at vi uddanner handlekraft.

På alle vores uddannelser bliver elever, kursister og virksomheder klædt på til virkeligheden – hvad enten de gerne vil efteruddanne sig selv eller deres medarbejdere, drømmer om et liv som håndværker eller vil have en eksamen, der giver dem adgang til de videregående uddannelser. På EUC Syd får alle præcis de kompetencer, de skal bruge. 

Bæredygtighed

Vi arbejder på ikke bare ud fra en miljømæssig bæredygtighed tilgang i undervisningen, men også i drift og udvikling. Læs mere om vores forskellige indsatser her.