Vi skaber
talenter

Vi skaber

talenter

Teknisk Gymnasium Sønderborg

Nye moderne laboratorier og værksteder

Gymnasiet er udstyret med den nyeste teknologi, lyse teorilokaler og fællesrum. Vi har plads til hygge og afslapning, men trænger du til lidt bevægelse er der også mulighed for at spille bordtennis og bordfodbold eller gå udendørs, hvor der er adgang til grønne arealer og boldbane. Alt i alt faciliteter, der er med til at sætte skub i inspiration og kreativitet samt danne rammen om et godt socialt miljø.

Faciliteter

Centrum for alle skolens uddannelser og gymnasiet er det store, luftige Atrium, hvor også skolens kantine ligger, hvor du kan købe dagens varme retter eller spise din medbragte madpakke.

Vi har gode parkeringsforhold, cykelkælder, og alle gymnasieelever får tildelt et skab til opbevaring af personlige ejendele.

På Teknisk Gymnasium nyder du som elev godt af de mange fordele, det giver at have byen tæt ved – gåafstand til offentlige transportmidler, caféer, byliv og stranden.

Vi kender hinanden

På HTX i Sønderborg er vi ca. 125 elever og 20 undervisere.

Eleverne er gode til at finde sammen på tværs af klasser og årgange, de er selvhjulpne og vil man have medindflydelse på, hvad der sker, er det bare at slutte sig til elevrådet, festudvalget eller andre ad hoc-udvalg.

Café

Humøret er højt i kælderen, hvor den nyindrettede café Down Under har hjemme. Her kan du spille og der er også mulighed for at få hjælp til lektierne.

Fester 

I løbet af året arrangerer fest- og caféudvalget fester og andre sociale arrangementer – alt fra Introfesten, hvor I lærer hinanden lidt bedre at kende til Halloween og Gallafester, hvor den røde løber bliver rullet ud, og vi kan finde på at kåre Festens Flotteste Kjole, Årets mr. og ms. HTX, Årets mr. Bond og Årets Kammerat.

Mød os på Facebook: HTX Syd

 

Den store omstilling

Se filmen fra Det Økologiske Råd om HTX-elever i Sønderborg, der vil gøre Danmark fossilfrit i 2050. De konkurrer om at udtænke den mest innovative teknologi i konkurrencen Future Energy Challenge 2014.

Filmen indgår i et undervisningsmateriale til gymnasiet, som bliver tilgængeligt på www.ecocouncil.dk

Nyheder

07.09.18 / Generel,Teknisk Gymnasium & IB Diplom To piger fra vores tekniske gymnasium vandt med bæredygtig genbrug af tekstil Regionsdelen af DM i Teknologi og erhvervscase 2018, forløb i onsdags d. 5. september i Esbjerg. Nu går Cecilie Søndergaard og Maja Holm videre til DM-finalen d. 26. september Læs mere »
Se alle nyheder »

Kommende begivenheder

22.01.19 Infomøder HTX og IB 2019 Aabenraa: tirsdag 22. januar - Sønderborg: torsdag 24. januar - Haderslev: torsdag 24. januar - Tønder: lørdag 26. januar. Hør... Læs mere »
Se alle begivenheder »

Find vej til Teknisk Gymnasium Sønderborg

Hilmar Finsens Gade 14-18
6400 Sønderborg

Find vej »