Vi skaber talenter

Teknisk Gymnasium Aabenraa

Nyrenoveret afdeling med lyse og indbydende lokaler

Vi har moderne laboratorier til kemi-, biologi- og fysikundervisningen og professionelle værkstedsfaciliteter til teknologiundervisningen. Udover lyse teorilokaler er der fællesrum og hyggekroge med sofagrupper til afslapning, moderne kunst på væggene og udenfor er der adgang til grønne arealer, kort afstand til stranden og kollegiet som nærmeste nabo.

Faciliteter

Gymnasiet har gode kantineforhold, hvor du kan købe dagens varme retter eller spise din egen madpakke og møde elever, der går på andre af skolens uddannelser. 
Vi har trådløst netværk, så du kan tilslutte din egen computer til nettet uanset, hvor i bygningen du sidder, og alle gymnasieelever får tildelt et skab til opbevaring af personlige ejendele. 

Vi kender hinanden

På htx i Aabenraa er vi ca. 85 elever og 10 undervisere, så gymnasiet er ikke større end, at vi kender hinanden på tværs af årgange og studieretninger. Vi har et positivt læringsmiljø med god social trivsel og plads til mangfoldighed, hvor fagligheden er stærk og udfordrende.

Eleverne er gode til at finde sammen, også på tværs af klasser og årgange, og pigerne har bl.a. dannet en pigeklub, hvor de jævnligt mødes til en kop te og en god snak. 

En gang om året deltager eleverne i Naturvidenskabsfestival, hvor de dyster sammen med andre skoler inden for en fysisk disciplin.

Biograf, café og fester

Humøret er højt i kælderen, hvor der er indrettet et stort område med fredagsbar, billardbord og biograf. I biografen viser vi både film i undervisningen og i fritiden.

I løbet af skoleåret arrangerer festudvalget fester og andre sociale arrangementer. I starten af skoleåret afholder vi bl.a. Puttefesten, og som afslutning på gymnasietiden afholdes der på sidste skoledag en Gallafest for 3.g’erne.

Det er primært eleverne, der står for arrangementerne. Både elevrådet og festudvalget er meget aktive og har stor indflydelse på skolen. 

Mød os på Facebook: HTX Syd

Find vej til Teknisk Gymnasium Aabenraa

Stegholt 35-36
6200 Aabenraa

Find vej »

Nyheder

07.09.18 / Generel,Teknisk Gymnasium & IB Diplom To piger fra vores tekniske gymnasium vandt med bæredygtig genbrug af tekstil Regionsdelen af DM i Teknologi og erhvervscase 2018, forløb i onsdags d. 5. september i Esbjerg. Nu går Cecilie Søndergaard og Maja Holm videre til DM-finalen d. 26. september Læs mere »
Se alle nyheder »

Kommende begivenheder

22.01.19 Infomøder HTX og IB 2019 Aabenraa: tirsdag 22. januar - Sønderborg: torsdag 24. januar - Haderslev: torsdag 24. januar - Tønder: lørdag 26. januar. Hør... Læs mere »
Se alle begivenheder »