Vi skaber talenter

09.11.18

LAN-party er populært

I weekenden var der igen organiseret LAN-party på EUC Syd i Sønderborg

Det er utrolig populært, og elev Steffen Skipper Petersen, der er medarrangør, fortæller, at der blev sat billetter til salg en måned før afholdelse, og der var udsolgt allerede på andendagen.

- Der deltog 110, hvilket er 10 flere end der kan laves plads til i selve salen, så vi havde fundet en løsning med at udvide med de sidste i et tilstødende lokale, siger Steffen. Og det gik over al forventning: - vi havde, som vi faktisk plejer, ingen servernedbrud eller andre forhindringer, fortsætter Steffen.

Deltagerne melder sig til at deltage i de forskellige spil og bliver inddelt i hold, som de selv navngiver.

- Folk har madrasser og soveposer med, men alle er virkelig tændte og dedikerede, så der var - som der også plejer - et par stykker, der spillede igennem også hele lørdag nat og først gik hjem for at sove om søndagen.

Steffen Skipper Petersen står bl.a. for sponsorater og sørger for, at der er præmier. I hver spilkategori er der 1. og 2. plads-vindere, og denne gang modtog de udover hæder og håneret alt fra t-shirts, playstation-controllere, tastaturer til SSD’ere (og det er hurtige harddiske, forlyder det), mus, energidrikke og meget, meget mere, sponsoreret af Geekunit, WJCS – westjysk computer service, Playgames.dk, Computersalg, Fabrikant Mads Clausens Fond og Netto Sønderborg.

Vinderne i forskellige kategorier er som følger:

Hearthstone:
1st Gamikasi og 2nd Oceanfarm

League of Legends:
1st Team Boosted Mid
og 2nd 5xPermaban

Rocket League:
1st Underwear Heroes og 2nd Wambo Cambo Tiddie

Counter-Strike: Globale Offensive:
1st Tacky Butterflies og 2nd That Booty.

Der er allerede ved at blive planlagt nye LAN-events i det kommende år. Deltagelse på spilaftnerne er kun for elever på EUC Syd, men gruppen kan følges på Facebook i: EUC Syd - Game Events og på hjemmesiden https://lan.eucsyd.dk/

Billede
Billede