Vi skaber talenter

21.12.18

Tre kvindelige malerelever vindere af årets EUC Syd Pris på Stegholt

Faglig stolthed og Særlig interesse for sit fag er nogle af omdrejningspunkterne for EUC Syd Prisen, og vinderne på Stegholt blev en gruppe på tre bygningsmalerelever ved skolepraktikcenteret

Det var afdelingsleder Jan Kleemann, der stod for at uddele EUC Syd Prisen til en elev, en gruppe eller en hel klasse, der har udvist ekstraordinær interesse for deres fag, lægger en særlig indsats i arbejdet, som hele tiden udvikler sig og har lyst og mod til at vise omverdenen, hvad det kan føre til, når man både bruger sit hoved og sine hænder.

EUC Syd Prisen blev i år uddelt for 4. gang, og gik til de tre malere Yvonne Lassen, Linnette Hansen og Anne Mette Sørensen, der er i praktik ved skolens praktikcenter.

Yvonne Lassen blev bl.a. tildelt ordene:
Du er altid parat til at give en hjælpende hånd, det gør sig gældende, når vi skal præsentere malerfaget på forskellige uddannelsesmesser, og når vi har opgaver, der skal afsluttes. Du fungerer rigtig godt i teams, er altid i godt humør og tager ansvar for de forskellige opgaver vi har, også uden for skolen, og så er du en god kammerat.

Om Linette Hansen forlød det bl.a.:
Du lægger stor vægt på dine faglige færdigheder, slutresultatet skal bare være i orden, det vises tydeligt i din stædighed - der ikke noget, der hedder ’godt nok’. Du er meget dygtig til at vurdere en opgaves indhold, er hjælpsom, kan tåle at blive presset, når der er opgaver, der kræver en ekstra indsats, for du er god til at planlægge og både kreativ og seriøs - og så fik du Ros til svendeprøven.

Endelig om Anne Mette Sørensen:
Du lægger stor vægt i de faglige færdigheder, sætter dig ind i opgaverne, er god til at planlægge de mange varierende opgaver, du deltager i. Du er meget kundevenlig, altid parat til at yde en ekstra indsats, når vi fx får en her-og-nu-opgave. Du er altid hjælpsom, kvalitetsbevidst og god til de dekorative opgaver, og så fik du Bronze til svendeprøven.

De tre prismodtagere fik gaver og hver et diplom, og deres navne er nu tilføjet pladen over vindere af EUC Syd Prisen, som hænger ved hovedindgangen på Stegholt.

Om prisen
EUC Syd Prisen kan gå til alle elever på EUC Syd - erhvervsuddannelseselever, både eud og eux på både grund- og hovedforløb, elever der er i praktik på forskellige uddannelser i vores praktikcentre såvel som til vores gymnasieelever på Teknisk Gymnasium.

Prisen er til for at fejre de elever, som lægger en særlig indsats i deres arbejde, og fra EUC Syds side, et symbol på, hvor stolt skolen er over at have sådanne elever.
Der bliver uddelt 5 EUC Syd Priser – en på hver af vores adresser i de fire byer Tønder, Haderslev, Sønderborg og Aabenraa. Det er underviserne, der frem til 1. december har kunnet udfylde en indstilling af elever, hvorefter en gruppe medarbejdere har vurderet de indkomne nomineringer og udvalgt vinderne.


Billedet viser underviserne Maria Susan Schmidt Andresen og Johan Poulsen der flankerer de tre prismodtagere

Billede